Sarah Angius tökélyre fejlesztette az otthoni frizurakészítést, Instagram-oldaláról szuper ötleteket leshetsz el, ha sehogy sem áll a hajad. Zseniális körkefés trükkjével szalonszépségű loknikat kaphatsz.

Ha kifogytál a jó tippekből, és végképp nem tudod, mit kezdj a hosszú hajaddal, Sarah Angius Instagram-oldala egy kincsesbánya lehet számodra. Sokféle egyszerű és gyors frizurához ad útmutatást rövidke videóival, és néha egészen meglepő trükkökkel éri el a gyönyörű összhatást.

Bámulatos, hogy egy szimpla körkefével milyen dús, kövér hullámokat csal a hajába, pedig csak néhány plusz mozdulattal toldja meg a hajszárítás metódusát. Azt ugyan muszáj számításba venni, hogy a szépségbloggernek természetesen hullámos hajzuhataga van, ami ad egy jó alapot ehhez a módszerhez, de vékony szálú, egyenes tincsek esetén is működőképes lehet a dolog.

Ne szárítsd meg teljesen a hajad, miután feltekerted a körkefére, hanem csipesszel tűzd fel a videón látható módon, majd hagyd magától megszáradni. A végeredmény magáért beszél.

  • Megosztás:
hirdetés