Victoria Beckham különös gondot fordít bőre épségére, szépségére, arcápolási rutinja főként a növények sejtmegújító erejére támaszkodik, ezért az iS Clinical kozmetikai márka elkötelezett híve, melynek bőrterápiás készítményei a túlélő növények enzimjeit hasznosítják.

hirdetés

Victoria Beckham tudatosan felépített arcápolási rutinnal szépül, ebben Melanie Grant bőrgyógyász és arckezelő szakember segítette, aki az évek során olyan hatóanyagokkal és kozmetikumokkal ismertette meg, amelyek segítettek helyreállítani Victoria irritációra hajlamos, érzékeny bőrének egyensúlyát.

Pár évvel ezelőtt Melanie a francia Vogue magazinnal osztotta meg, milyen kozmetikumokból áll, és hogyan épül fel Victoria Beckham reggeli és esti arcápolási rutinja. Közvetlenül a reggeli arctisztítás után a divattervező két szérumot alkalmaz egymás után.

Az egyik az iS Clinical Pro-Heal Serum Advance+, amely az L-aszkorbinsavat – C-vitamint – az olívalevél kivonatának kiváló formájával kombinálja, valamint tiszta A- és E-vitamint tartalmaz. Ez az antioxidánsokban gazdag készítmény jelentősen növeli a bőr védelmét, miközben javítja a károsodott, foltosodásra hajlamos hámréteg öngyógyító funkcióit. A tónusát vesztett, öregedő bőr ellenálló és regeneráló képességét erősíti, ezáltal késlelteti az érett bőrre jellemző tüneteket.

Ám nem csak Victoria Beckham kapott rá a ma már 78 országban jelen lévő iS Clinical termékekre, olyan népszerű sztárok adták hozzá a nevüket, mint Jessica Alba, Selena Gomez vagy Hailey Bieber. Ők rendszeresen és elhivatottan használják ezeket az amerikai bőrterápiás készítményeket.

Victoria Beckham kedvenc kozmetikai márkája, az iS Clinical már hazánkban is elérhető

Nemrég hazánkban is bemutatkozott Hollywood egyik legismertebb professzionális kozmetikai márkája, az iS Clinical. A számos hazai híresség részvételével rendezett eseményen elsősorban a kozmetikai szakmával kívánták megismertetni a termékeket, mivel a prémiumkategóriás készítményekhez a világ bármely részén kizárólag a szalonokban lehet hozzáférni.

A bőrterápiás készítményeiről híres amerikai márka termékeit a Bmed Pro hozza el Magyarországra, amelynek képviselője, Ambrus Tilla ismertette az iS Clinical kozmetikumok előnyeit.

A nemzetközi szakértők által megalkotott, professzionális készítmények hatóanyagait extrém körülmények között is megélni képes, azokhoz alkalmazkodott, túlélő növények speciális enzimjeiből nyerik. Az ún. Extremozyme technológia jelentősen lassítja a sejtek öregedését, és védi azokat a károsodások ellen. A márkát így férfiak és nők egyaránt használják, méghozzá kortól függetlenül. A gyártó nem is életkor, hanem bőrproblémák szerint csoportosítja a készítményeit.

További sajátossága az új bőrterápiás szereknek, hogy egyetlen termék több pozitív hatást is kivált, méghozzá nem hetek vagy hónapok után, hanem akár néhány órán belül látható változást hozva, természetesen a hosszú távú hatások és védelem mellett. Emiatt ismert bőrgyógyászok, plasztikai sebészek, nívós kozmetikai szalonok és sminkesek alkalmazzák és ajánlják világszerte.

Az iS Clinical készítményeit nem tesztelik állatokon, illetve „mindenmentesek”, hipoallergének egyben. Rendszeresen használják a szereket például a kemoterápia során megváltozott bőr revitalizálására, védelmére, ennek érdekében a gyártó a nemzetközi Cancer Care Programhoz is csatlakozott. A lényegében bármilyen ismert bőrterápiás kihívásra megoldást nyújtó szerek az USA-ban készülnek, minőségüket és biztonságosságukat többek közt az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatalának – FDA – GMP-tanúsítványa igazolja.

Kiemelt kép: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images.

 

  • Megosztás:
hirdetés