A bob és a lob fazonok évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek, ám sok nőben felvetődik a kérdés, hogy miként lehet ezeket elegánssá tenni. Nos egyszerűbb a dolgod, mint gondolnád, csupán hajsütőre lesz szükséged, és máris készülhet a csodás ünnepi frizura. Rövid hajból is szép lesz az eredmény.

hirdetés

A vállig érő rövid frizurák roppant sikkesnek számítanak, és mivel kellő volumennel, hosszúsággal rendelkeznek, így azok a nők is bevállalhatják, akik nem kifejezetten rajonganak a rövidebb fazonokért, mert kedvelik a változatosságot. Ezek a hajviseletek inkább nőiesek és szexisek. A tincsek nem túlságosan kurták, így akár copf vagy konty is készíthető a bob fazonból. Akik az egyszerűbb megoldásokat kedvelik, imádni fogják ezt a három ötletet, melynek megvalósításához csak hajsütővasra vagy hajvasalóra, illetve néhány csatra lesz szükség.

Ünnepi frizura rövid hajból

Elsőként is göndörítsd be a hajad, hiszen ettől a lépéstől máris optikailag dúsabbnak fog tűnni, és a szép hullámok megalapozzák az elegánsabb hatást. Ehhez a művelethez használhatsz hajsütővasat vagy hajvasalót, ez tőled függ. A laza hullámok pont elegendőek lesznek, hiszen a rövid hajban a loknik nagyon felugorhatnak. Az első frizurához a hajtömeged egyik felét fond oldalra, majd tűzd le.

A második hajviseletet még ennél is egyszerűbb lesz elkészíteni, csupán hátra kel tűzni pár tincset. Itt kialakíthatod a videóban látható minikontyot, vagy akár hajdísszel is feldobhatod a frizurád. Esetleg befonhatod a tincseket parketta-technikával, végül megtűzheted hátul, így a végeredmény olyan lesz, mintha koszorút viselnél. A hajlakkról ne feledkezz meg, hiszen az segít kordában tartani a rakoncátlan tincseket.

Bármelyik frizurát választod, az biztos, hogy nőies, elegáns lesz a végeredmény.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés