A félhosszú frizurák a legpraktikusabbak és legjobban variálhatóak, így biztosan megtalálja mindenki a hozzá passzolót. Nagy előnyük, hogy mindenkinek jól állnak, és sokkal könnyebben kezelhetőek, mint mondjuk, a rövid vagy hosszú haj.

A félhosszú frizurák mindegyike igazi jolly joker

Vékony szálú, kevés hajjal megáldottaknak kifejezetten jó választás lehet egy ilyen frizura, hiszen a fazonok többsége sokkal dúsabbnak mutatja a tincseket. Különösen a blunt bob, aminek egyenes, de tompa vágása extra volument kölcsönöz a hajnak.

Népszerű félhosszú haj a lob és a shag vágás, amelyek nemcsak kényelmesek, de nagyon jól variálhatóak is. Egyenes, hullámos és göndör hajjal egyaránt jól mutatnak, és egy fél-vagy egész frufruval remekül fel lehet dobni őket. Sokféle formában elkészíthetőek, egy laza lófarokkal éppoly tetszetősek, mint egy nőies fonással.

Ha épp frizuraváltáson gondolkodsz, de nem akarsz se túl rövid, se túl hosszú hajat, ne habozz! A félhosszú haj a neked való. Kevés gond van vele, jól formázható, és még a hajat is dúsabbnak mutatja. A galériában mutatjuk az inspirációt.

 

Főkép: Getty Images.

Képgaléria képei: Pinterest.

  • Megosztás:
hirdetés