A nők nagy része ragaszkodik a már jól megszokott frizurájához, hiszen a hőn áhított hossz elérése sokszor évekbe telik. Ám vannak esetek, amikor nem érdemes halogatni a fodrászt, mert egy rövidebb fazon teljesen új szintre emeli a megjelenést. Ezek a nők a vágás mellett döntöttek, és bebizonyították, hogy töredezett hajból is készülhet csodás frizura.

hirdetés

Sokan bele sem gondolnak, hogy mekkora ereje van a frizurának, a hajviselet ugyanis a megjelenés részét képezi, ezért, akár el is ronthatja azt, vagy épp tökéletessé teheti. Számos rémtörténet kering arról, hogy miként lett az álomfrizurából megbánás, ám mégsem ez a legáltalánosabb. Hiszen sokszor a hajszín vagy fazonváltás teljesen új színt ad a megjelenésnek. Az orca üdébbnek tűnik, és egyes nőkön akár éveket képes fiatalítani a megújított fazon.

Időről-időre minden nőben felvetődik, hogy jó lenne valamit változtatni a kinézetén. Akár hajszínváltásról, vagy egy drasztikusabb vágásról van szó, a kétség természetesen mindenkiben felmerül.

Az esetek többségében azonban sikerrel zárul a bátor vállalkozás, persze éppúgy sok múlik a fodrász szakértelmén. Ezek a nők nem bánták meg, hogy változtattak a külsőjükön, mivel kifejezetten jól sikerült a végeredmény, ami kevés sminkkel megspékelve olyan hatást kelt, mintha újjászülettek volna.

Nőies frizura töredezett hajból: teljesen megújul tőle a külső

Az ősz haj egyre sikkesebbé válik, és a világsztárok is simán felvállalják a szürke tincseiket. Ebben az esetben sem ez rontja el az összhatást, hanem a száraz, seprűszerű hajvégek. A frizuraváltás jót tett a hölgynek, a finom smink pedig még inkább megfiatalította.

A szőke haj továbbra is divatos, ám a sárgás tincsek már korántsem. A hölgyemény lecserélte a természetellenes színű frizuráját egy sokkal melegebb árnyalatra, és megszabadult töredezett tincseitől. Bár a smink sokat dobott a megjelenésén, a frizura már önmagában is megszépítette.

A melegebb, barnás árnyalatok felfrissítik az arcszínt, a göndör loknik pedig optikailag megnövelik a hajmennyiséget. Ezt kár lenne kihagyni.

A túlságosan hamvas szőke haj sokszor lilás árnyalatban játszik, és legtöbbször a hajvégek sem túl egészségesek. Ennek a nőnek jót tett a sötét szín, amitől nemcsak a haja lett egészségesebb, de a megjelenése is fiatalosabbá vált.

Bár a rövid haj önmagában fiatalító hatással bír, egy rosszul megválasztott hajszín képes az egész összhatást elrontani. A lilás árnyalat elsőre extrémnek tűnhet, mégis sokat változott tőle a hölgy arca. A finom smink pedig ugyancsak felteszi a koronát a megjelenésére.

Sokszor csak egy fazonváltásra van szükség a friss megjelenéshez.

A jeges szőke árnyalatok nagyon trendinek számítanak, ám gyakran fagyossá teszik a megjelenést. Érdemes ezért melegebb szőkét választani, ami az arcbőrt is élettel telivé varázsolja.

Néha elegendő néhány centit vágatni a hajvégekből, a felfrissített fazon egy csapásra megújítja a külsőt. A szolid smink itt is segít, ám a hölgy orcája anélkül is megváltozott.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés