Az őszülés egy természetes folyamat, amely a génektől, és egyes kutatások szerint akár a stressztől is függhet. A 30-as évek közepére a szervezet már kevesebb pigmentet termel, így a hajszálak elveszítik eredeti színűket. Természetesen ez a folyamat a hírességeket sem kíméli, néhányan közülük már nem festetik a hajukat, így a sztárok is számos alkalommal jelentek meg fakó hajjal.

hirdetés

Sztárok ősz hajjal

Az őszülésre már évtizedek óta van megoldás, a hajfestés. A legtöbb nő a szürke hajszálak megjelenése után elkezdi festetni a haját, annak érdekében, hogy elkerülje az öreges megjelenést. Viszont az utóbbi évben egyre többen vállalják fel az őszülést, és sokkal inkább sikkes hajviseletként gondolnak a fakó tincseinkre, mint az öregség jeleként.

Ez a trend a sztárok között is megjelent, és számos híresség vállalta fel az ősz haját. Úgy gondolják, hogy semmi szégyellni való nincs a szürke hajszálakban, hiszen ez az élethez tartozik.
A fakó haj nagy divatnak örvend az utóbbi években, olyannyira, hogy számos fiatal híresség festette a haját őszre, vagy ezüstszürkére.

 

Nyitókép: Kevin Winter / Getty Images

  • Megosztás:
hirdetés