Új frizura lenőtt hajból? Elsőre talán nehéz elképzelni, hogy a megkopott festéktől tarkálló, többtónusú sörényből is ki lehet hozni a maximumot egy új, természetes hatású hajszínnel, de egy ügyes fodrász számára mindez nem lehetetlen!

hirdetés

A nyár közeledtével sokan váltanak könnyen kezelhető fazonra és világosabb árnyalatú frizurára, de most, az otthon töltött hónapok után talán még nagyobb jelentőséggel bír a hajszínváltás, mely a megújulás élményét nyújtja. Ám ilyenkor rengeteg kétely merül az emberben a végeredményt illetően, hogy vajon mit tud kihozni a fodrász foltos, kontrasztos színű, károsodott hajból?

Akár korrekcióról, akár teljes átalakításról van szó, nagyon nem mindegy, milyen szakemberre bízod a munkát, hiszen az óriási lenövések esetében a tincsek állapotát is kezelni kell. Ha úgy érzed, helyrehozhatatlan romhalmaz a jelenlegi frizurád, adunk egy kis inspirációs löketet, amitől megváltozik a véleményed!

Csodás frizura lenőtt hajból: nem lehetetlen a természetes hatás

Szőkítéstől elégett, felemás színű szénaboglyából varázsolt selymesen lágy, mogyorószőke frizurát a fodrász, és csak egészen picit vágott az elkopott hajvégekből.

A haj hosszát ebben az esetben sem veszélyeztette az átalakítás. A magas fényű balayage technikának köszönhetően, a tincsek természetesebbnek tűnnek.

Ennél a példánál már az új fazon is hozzátesz a stílusosabb, rendezettebb összképhez.

Erősen lenőtt, sárga hajból is készülhet ragyogó, aranyszőke frizura.

Még egy ilyen rőzseszerű, durva sörényből is ki lehet hozni a legjobbat a balayage technika segítségével, amivel könnyedebb, magas fényű színhatások érhetőek el.

Izgalmas átmenetekkel világosította ki a tincseket a fodrász.

Ilyen egy jól sikerült fazon- és hajszínkorrekció.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés