Az idei tavaszi hajszíndivat elképesztően izgalmas és változatos palettával készült. A hamvas, könnyed árnyalatok mellett a klasszikus és a mélyebb tónusok is feltűnnek a trendek között.

hirdetés

A hajszínek ugyanúgy váltják egymást a divatban, mint a különböző ruhafazonok. Általában minden időszaknak megvan a maga listavezetője, a mérleg pedig hol a visszafogott, nőies tónusok felé, hol pedig a feltűnő, egyedi festések felé billen. Idén nagyon változatos, izgalmas és sokoldalú a paletta, a krémes, lágy árnyalatok mellett feltűnik néhány feltűnőbb szín is.

A 2024-es tavaszi hajszíndivat nagyon változatos

Krémes karamell

Jennifer Lopez már évek óta ragaszkodik a krémes karamelltónushoz, pedig alapvetően nem a megszokások híve. Mindig merészen kísérletezik a gyönyörű estélyikkel, a vörös szőnyegen egyáltalán nem fél több oldalát is megmutatni. A hajszínével kapcsolatban azonban egyértelműen letette a voksát, a gyönyörű karamellről nem szeretne lemondani.

Hol krémesebb, hol sötétebb a frizurája, a többárnyalatos festésnek köszönhetően a fodrásza ügyesen tud trükközni a fény-árnyék játékkal és a színekkel. A karamellalap azonban mindig marad, nem csoda, hogy a tavaszi hajszíndivat ismét felkapta ezt a gyönyörű, meseszép tónust. Az idei palettán egyértelműen ez az etalon, természetes és naturális megjelenést kölcsönöz, emiatt sokan választják.

Vaníliaszőke

A vaníliaszőke szintén a visszafogott, természetesebb irányvonalat képviseli az átmeneti szezon trendlistáján, noha egy fokkal feltűnőbb a karamellnél. Sydney Sweeney könnyed, lágy szőke árnyalatáért most mindenki rajong, és ez nem csupán a legújabb filmsikerének, az Imádlak utálni című romkomnak tudható be.

A 2024-es tavaszi hajszíndivat egy picit háttérbe szorította a jeges platinát, s noha azzal sem lehet idén mellényúlni, inkább a természetesebb, melegebb, lágy vaníliára szavazott. Sötét hajból nehéz előhozni sérülés nélkül ezt a meseszép tónust, azonban egy profi fodrász nem ismer lehetetlent. Fontos tanács, hogy otthon semmiképp ne próbálkozz a festéssel, ha ezt a gyönyörű hajszínt szemelted ki magadnak!

Visszafogott gyömbér

Julianne Moore hajszíne remek inspiráció mindazok számára, akik a sötétvörös helyett egy visszafogottabb, mégis dögös árnyalatot szeretnének. A visszafogott, már-már barackba átmenő gyömbér elképesztően divatos a szezonban, az elmúlt években már többször is feltűnt a palettán.

Feltűnő, mégsem hivalkodó vagy túlzó, de alaposan felpezsdíti a kisugárzást. Sokkal természetesebb hatást kelt az élénkvörösnél, de egyáltalán nem unalmas, mondhatnánk, hogy a tökéletes arany középút, ha látványosabb változást szeretnél.

Espresso

A mélyebb espresso egy határozott barna tónus, ami mélységéből adódóan abszolút kirívónak számít a tavaszi palettán. Az aktuális hajszíndivat most rajong az igazi klasszikusokért, nem meglepő, hogy a sötétbarna is ott szerepel a listán.

Mila Kunis imádja ezt a gyönyörű, komoly és nőies árnyalatot. Nagyon elegáns, nem áll távol a feketétől, de ahogy megcsillan rajta a fény, egyértelműen látható, hogy egy kávébarna tónusról van szó.

Kiemelt kép: Gotham/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés