Ünnepi alkalmakkor minden nő szereti, ha valamivel díszesebb a megjelenése, mint a hétköznapokban. Ehhez hozzátartoznak a körmök is, amelyek szintén megérdemlik, hogy karácsonyi csillogásban tündököljenek!

hirdetés

A körömtrendek igazán változatosak idén, hiszen nyáron egyértelműen a romantikus száraz virágok hódítottak, míg ősszel a macskaszem-effekt rabolta el a nők szívét. Ám az egyszerűbb, nőiesebb verziók szintén nagy népszerűségnek örvendenek, így például a tejszínű manikűr az egyik legjobb alternatíva, ha nem kedveled a csillámos, fényes díszítőelemeket. Nem lehet vele hibázni, és letisztult eleganciát sugall. Ám, azok számára is akad néhány ötletünk, akik a gazdagon dekorált manikűröket kedvelik.

Csillogó karácsonyi körmök

Az elmúlt években nem sok változás történt a karácsonyi körömtrendek terén. Az olyan klasszikusok, mint a piros, kék és arany, továbbra is az ünnepi megjelenés részét képezik, így, ha ezek közül választasz, akkor biztosan nagy sikered lesz. Ilyenkor beleférnek a csillogó és feltűnő minták. Sőt, akár a karácsonyfa színeihez is igazíthatod a manikűrödet!

A legtöbben a klasszikus karácsonyi árnyalatokat részesítik előnyben, és sokszor pár apróbb minta is helyet kap a körmökön. A hópihék, karácsonyfák, szarvasok csak még ünnepibbé teszik a megjelenést. A csillogás szinte elmaradhatatlan kiegészítője a szezonnak, ezért érdemes ezzel is megbolondítani a festést. Ilyenkor a túlzás is belefér, így ha általában az egyszerűbb megoldásokat kedveled, most nyugodtan kipróbálhatsz valami különlegeset.

Érdemes már karácsony előtt megcsináltatnod a körmeidet, hiszen így sokáig gyönyörködhetsz majd bennük, és biztosan meghozzák a kedvet a készülődéshez. Aki rendelkezik kellő kézügyességgel, az pár egyszerűbb mintával megpróbálkozhat, a bonyolultabbakat viszont érdemes szakemberre bízni. Az apróbb díszítések egyaránt jól mutatnak rövid és hosszú körmökön.

Ha inspirációt keresel a téli manikűrödhöz, akkor nézd végig a galériát, rengeteg izgalmas variációt gyűjtöttünk össze!

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

Képgaléria képei: Pinterest. 

  • Megosztás:
hirdetés