Az év végén mindig előtérbe kerül a ragyogás, a flitteres ruhák, kövekkel díszített hajcsatok, és csillogó manikűrök formájában. A szilveszteri körmök többnyire túlgondoltak, de most olyan alternatívákat mutatunk, melyek könnyen elkészíthetőek, mégis szemet gyönyörködtetően elegánsak.

hirdetés

Mindenki szereti, ha a körmei szépek és rendezettek, ám az igazán látványos díszítésekkel legtöbbször sokat kell pepecselni. Idő hiányában pedig sokaknak elmegy a kedve az otthoni szépítkezéstől, ezért inkább a jól megszokott, egyszínű körömlakk használatánál maradnak.

Az egyszerű körmök természetesen nagyon praktikusak, kifinomultak, és a hétköznapokra keresve sem találnánk jobb alternatívát, ha körömfestésről van szó. Ám az ünnepi megjelenéshez tökéletesen illik a csillogás, és ezekkel a manikűrökkel garantáltan sok dicséretet fogsz bezsebelni. Ami a legjobb, hogy nem kell hozzá profinak lenned, és bármelyiket elkészítheted a visszafogottabb színek kombinációjából.

Csillogó szilveszteri körmök

Nagyon egyszerűen elkészíthető ez az aranyszínű köröm, hiszen csupán egy árnyalatra lesz szükséged hozzá. Jól mutat ezüst lakkal is, azzal úgyszintén kipróbálhatod.

Ez a manikűr egyaránt jól mutat hosszú és rövid körmökön. Elsőként vidd fel a nude tónusú lakkot, majd csillámpor, vagy csillogó körömlakk segítségével díszítsd. A végeredmény egyszerre lesz visszafogott és ünnepi.

A kék és arany színkombinációja abszolút ünnepi, mégis gyorsan elkészíthető. A kékkel kezdd el a festést, majd a gyűrűsujjadra kend fel a csillámos lakkot. Ebből kerülhet több körmödre is, ám elegendő, ha ezekre csak félig viszed fel.

A csillogó hatás a feketével éppúgy remekül érvényesül, ezt kombináld ezüsttel az igazán szép végeredmény érdekében. Könnyedén elkészíthető, mégis látványos.

Bár elsőre ez a manikűr bonyolultnak tűnhet, mégis könnyen összerittyenthető. Olyan lakkokra lesz szükséged, melyek kisebb és nagyobb csillámdarabkákat tartalmaznak. Ezekkel dolgozz felváltva. Rövidebb körmökön úgyszintén jól mutat ez a festés, és garantáltan megadja majd az alaphangulatot az ünnepléshez.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés