Nem mindegy, milyen technikával visszük fel a pirosítót, ha meg akarjuk őrizni a natúr hatást. A hamvasság érdekében, a szemhéjra is felkerülhet egy csipetnyi belőle.

Nyáron a bronzos árnyékolással bővülhet a sminkrutin, de tavasszal még érdemes az üde, friss színeknél maradni. Hogy elkerüljük a lázas hatást, nem árt kitapasztalni, milyen árnyalatok passzolnak leginkább a téli halványságából ébredező bőrtónusunkhoz. Ám nemcsak a színek számítanak a natúr arckép érdekében, hanem az ecsetkezelő technikánk is lényeges. A hanyagul felvitt pirosító ugyanis poros, szemcsés réteget képez a bőrön, vagy megül a pórusokban.

A természetesség jegyében, Lisa Eldridge vízfestékszerűen elmosott színfoltokat alkalmaz az orcákon. Így világos bőrön sem rikít a pirosító, ráadásul nem uralja a sminket, hanem diszkréten beleolvad. A szemhéjra, és az alsó pillasor alá is kerül egy kis barackos rózsapír, az arccsontját pedig gyöngyházfényű highlighterrel emeli ki a sminkes.

Ez a smink hamar elkészül, és csak egy kis szempillaspirálra, illetve nude ajakrúzsra van szükségünk, hogy kiegészítsük, az összkép pedig bájos, friss, és természetes.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés