A szirénszem elkészítése egyszerű és bonyolult módon egyaránt történhet, hiszen mióta tavaly szárnyra kapott ez a trend, számos verziója megvetette lábát a divatban.

hirdetés

A felkapott sminktrend ősszel kezdett felívelni olyan hírességek népszerűsítésével, mint Zendaya vagy Bella Hadid, idén pedig már nem csak a művészien megrajzolt elegáns, füstös változatai hódítanak. A szirénszem elkészítése így már egyszerű technikával is megoldható, még tussal sem muszáj ügyeskedned, ha könnyen megremeg a kezed.

A finomabb, nappal viselhető változat gyorsan kivitelezhető lépései a kezdőknek sem adják fel a leckét, nagyon könnyen követhetőek és sok eszközre sincs szükség a szemsmink megvalósításához.

A szirénszem elkészítése ilyen egyszerű is lehet

A szirénszemsmink lényege a liftinghatás, csakúgy, mint a rókaszemsmink esetében, így a külső szemzugokra terelődik a hangsúly. A belső szemzugokat szűkíteni kell, így oda is kerül egy kis finom árnyalás. Az erőteljes tus helyett használhatsz puha szemceruzát, melynek pigmentjeit ajánlott ecsettel eldolgozni, füstössé tenni.

A videóban látható módon egyszerűen csak össze kell dolgozni a szemhéjpúderek szofisztikált rétegeivel. A külső szemzug vonalát a szemöldök irányába húzd tovább, majd kövesd az alábbi, egyszerű lépéseket.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés