2020 egyértelműen Selena Gomez éve. A huszonhét éves énekesnő idén új albummal jelentkezett, de ha a dalokat körbeölelő siker nem lett volna elég, még azt is bejelentette, hogy nyáron debütál –globálisan csak 2021-ben- Rare Beauty nevet viselő szépségmárkája.

hirdetés

Selena Gomez retró frizurákkal hódít

A sminkre épülő márka termékeit viseli magán legújabb, Boyfriend című videoklipjében, aminek hatására jócskán lázban tartja rajongóit, vajon mire számíthatnak majd a Rare Beauty-tól. Ám a sminken kívül mostanában mással is felhívja magára Selena a figyelmet: egyre-másra rukkol elő retró hatású frizurákkal, amik irtó jól passzolnak az énekesnő retró hangzású számaiba és új stílusába.

Két dolog egyértelműen megfigyelhető Selena frizuráit illetően: imádja a frufrut és a göndör loknikat. Na meg a Rachel-vágást, amivel szinte felrobbantotta az internetet. A frizurát Kelly Clarkson beszélgetős műsorában viselte, ami a híres vágás egy modernebb és különlegesebb változata.

Selena fodrásza, Marissa Marino úgy írta le, hogy a frizura tökéletes párosítása Goldie Hawn, Elvált nők klubja című filmjében viselt, extra volumenű függönyfrufrujának és Rachel Green ’95-ben debütált rétegzett, befelé szárított ikonikus loknijainak.

Mi tagadás, tényleg fantasztikusan áll neki, a frufru pedig mostanában amúgy is nagy kedvence az énekesnőnek. Ugyancsak nagy sikert aratott a 90-es éveket idéző befelé szárított, egész frufrus frizurája, de a vagány és szexi függönyfrufrut is szívesen hordja.

Korábban nem volt jellemző, de göndör fürtökkel is egyre többet látni, Dance Again című klipjében fantasztikusan álltak neki a csigás loknik. A 90-es évek mellett a 60-as évek stílusát is beépítette Selena a megjelenésébe, kifelé –vagy a szolidabb hatásért- befelé göndörített hajvégeivel.

Még csak április van, de az énekesnő máris számos inspirációt adott, miként hordhatjuk a hajunkat idén. Csak tudjunk választani!

Főkép: Tibrina Hobson/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés