A 70-es, 80-as, 90-es, sőt még a 2000-res évek népszerű trendjei is egymás után hódítják meg újra a világot, így egyáltalán nem meglepő, hogy újabban a 60-as évek is becsatlakozott a sorba. Elsősorban frizurafronton, ahol most egy nagyon különleges beszárítás uralja a terepet.

60-as évek inspirálta frizuradivat

Ha előtted van Jackie Kennedy arca, akkor talán már ki is találtad, mire gondolunk. Az sem kizárt, hogy édesanyád lánykori fotóján is felbukkan ez a frizura, ami nem más, mint a simára fésült haj, felfelé kunkorodó hajvégekkel. Sok sztár hódolt mostanában ennek a retró frizurának, aminek az elkészítése is roppant egyszerű: vasald ki a hajad, de a végeket felfelé göndörítsd.

Nemcsak mutatós, de az elkészítése is csak kevés erőfeszítésbe kerül. Hordhatod kiengedve, vagy félig feltűzve, például egy masnival, a még autentikusabb hatásért. Hajcsatokkal is remekül mutat, egy igazi bájos, nőies, csinos frizura. Legjobban bob vagy lob frizurával áll, de hosszabb hajból is el lehet készíteni.

Ha ez a beszárítás mégse nyeri el a tetszésed, kipróbálhatod másképpen is: kifelé göndörítés helyett, befelé szárítsd, így voltaképpen a fordítottja lesz az előző fazonnak. Bárhogy is készíted el, a friss, egyedülálló hatás nem marad el.

Főkép: Pinterest.

  • Megosztás:
hirdetés