A nyári barnaság halványulásával a legtöbben a bronzosítótól is elbúcsúznak egy időre, pedig ennek nem kell mindenképpen így lennie.

hirdetés

Egy kis meleg árnyalat mindig jól jön az arcon, különösen télen, amikor minden egy kicsit fakó és színtelen. Ha megfelelőképpen használod, a bronzosító a hideg évszakokban is alap sminkkellék lehet. Ha az alábbi szabályokat betartod, gyönyörű és élettel teli sminket kapsz, és nem lesz természetellenes a hatás.

Ilyen a tökéletes őszi-téli bronzosító

Míg nyáron a bronzosító a barnaságot hivatott hangsúlyozni, ősszel és télen inkább az a funkciója, hogy színt adjon az arcnak. A legjobb, ha púder állagút választasz, ami matt, nem túl sötét, és nem egyszínű: minél több a rózsaszínes vagy krémszínű árnyalat a tégelyben, annál jobb. Minél világosabb a bőröd, annál világosabb legyen a bronzer is, lehetőleg ne üssön el nagyon, maximum három-négy árnyalattal legyen sötétebb az arcodnál.

Hová vidd fel?

Amikor a bőr természetes színe a fehérhez van közelebb, mint a barnához, érdemes mértékkel bánni a bronzosítóval. Kontúrozás helyett gondolj rá úgy, mint egy pirosítóra, és ne a szokott helyekre kend, hanem csak az járomcsont alá, a halántéktól kiindulva a száj sarka felé, és legfeljebb az áll alá, valamint a homlokodon a hajtőhöz. Alaposan satírozd el egy jó ecsettel, hogy átmenetet képezzen, és ne különüljön el kontrasztosan az arcbőrtől, mert az nagyon természetellenes hatást eredményezne. Alapozás után használd.

Párosítsd egy jó highlighterrel!

Elképesztően friss arcbőrt kölcsönöz sápadtság esetén, ha egy szép bronzosítót egy jó highlighterrel együtt viselsz, persze, ha megfelelően viszed fel. A highlightert a sötétített rész tetejére, vagyis az arccsont fölé, a halánték aljára kend, és szépen dolgozd össze a széleket egymással. Korábban már írtunk róla, hová a legjobb felvinni a tökéletes eredményért, ide kattintva megnézheted.

  • Megosztás:
hirdetés