Léa Seydoux jelenleg az egyik legépszerűbb francia színésznő, aki rengeteg rajongót szerezett már magának kivételes tehetségével. Ám nem ez az egyedüli, amiért sokan imádják a 35 éves hírességet. Léa valóságos divatikon, remekül tudja viselni a klasszikus fazonokat, kitűnő divatérzékkel rendelkezik, ami a frizuraválasztásnál is megmutatkozik. Legújabb vágásával Mia Farrow-t idézi meg.

hirdetés

A szőke hajú, kifinomult ízléssel rendelkező Léa Seydoux a divatmárkák egyik kedvencévé vált az utóbbi időben. Sok luxusmárkával dolgozott már együtt, hiszen a neve, mondhatni, garancia a sikerre. A színésznőnek a vérében van a lezser elegancia, remek ruhaválasztásait rendszerint elismerő szavakkal méltatják a divatszakemberek. Az összeállításiban az egyes ruhadarabok mindig tökéletesen harmonizálnak egymással, taníthatná a letisztult, finom nőiességet.

Az öltözködés mellett nagy gondot fordít a frizurájára is. Ritkán látni művészien megkomponált hajviselettel, Léa inkább az egyszerűség híve. Sokáig egy laza bobfazont viselt, amit legtöbbször lágy hullámokkal dobott fel a fodrásza, és ettől mindig roppant természetesnek hatott a megjelenése. A szélfútta hatású viseletek úgyszintén régóta jelen vannak a repertoárjában.

Léa Seydoux vagány pixie-frizurájával megidézi Mia Farrow-t

Pár hónapja még rövidebb fazonra váltott a színésznő, hiszen egy sikkes pixie-t vágatott, és a Louis Vuitton legújabb parfümjét népszerűsítő divatfotókon már egy kócos hatású frizurával pózol. Ez a viselet épp olyan, mint amit Mia Farrow viselt a hatvanas években. Az új hajviselettel pár hónapja debütált, most pedig a legújabb fotóin is megvillantotta hanyagul beállított tincseit.

Mia Farrow ikonikus fazonját Vidal Sassoon sztárfordrász készítette el. A brit szakember a modern pixie-fazon mestere volt, a hatására rengeteg nő szabadult meg hosszú tincseitől, és váltott kurta hajviseletre. A viselet azóta már klasszikusnak számít, sosem megy ki a divatból, és mindig képes az újdonság varázsával kecsegtetni.

 

A pixie-fazon az elmúlt években már számtalan formában bukkant fel az aktuális trendek között. Vannak színésznők, akik a divatirányzatoktól függetlenül rajonganak a rövid vágásért, ilyen például Charlize Theron. A híresség évek óta rövid fazont visel, láthattuk már hullámos, szélfútta vagy egyenes frizurával.

Ám Léa Seydoux is profin variálja a rövid haját. Bolondul a kócos hatású frizuráért, ám gyakran úgy fésüli a tincseit a fodrász, mint ahogyan egykor Mia Farrow viselte a pixie-t.

 

Ez a rövidke fazon igazán nem szab gátat az eleganciának, nőiességnek, erre jó példa Léa Seydoux vörös szőnyeges megjelenése. Az elegáns estélyihez egy visszafogott, szolid hajstílust kreált a fodrásza. A tincseit egyszerűen oldalra fésülték, majd vizes hatású formázóval fixálták. A végeredmény önmagáért beszél, roppant bájos és kifinomult.

 

Kiemelt kép: Jason Mendez / Getty Images. 

Képek a cikkben: George Rinhart, Bettmann, Bertrand Rindoff Petroff, Stephane Cardinale – Corbis, Karwai Tang, Samir Hussein / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés