Charlize Theron megjelenéséhez már szinte hozzátartozik a rövid haj, amelyet legtöbbször szőkén visel. Számtalanszor bebizonyította már, hogy rövid frizurával is lehetséges a nőies megjelenés, csak oda kell figyelni a részletekre.

hirdetés

A rövid haj is lehet nőies

A legtöbb nő azt gondolja, hogy rövid hajjal már nem lesz elég nőies, és az egész megjelenése kisfiús, vagy gyerekes összhatást fog kelteni. Egy jól kiválasztott rövid frizura ezzel szemben élettel telivé teheti a külsőt, és akár éveket is fiatalíthat a viselőjén. Vékony szálú haj esetén kifejezetten előnyös a rövidebb fazon, hiszen, míg a hosszú tincsek ritkának és kevésnek tűnhetnek, addig például a bob frizura optikailag megnövelheti a haj mennyiségét.

Másik szempont, hogy a rövid hajat is lehet változatosan hordani, erre az egyik legjobb példa Charlize Theron, aki mindig nőies fazonokban viseli a rövid frizuráját.

Már a karrierje elején is inkább a rövid haj volt rá jellemző, de azért voltak időszakok, amikor hosszabb fazonra váltott. Az utóbbi években viszont már nem növeszti a haját csak vállhosszúságig. Jellemzően a szőke valamelyik árnyalatát viseli, de pár évvel ezelőtt egészen sötétbarna tincsekkel jelent meg. Ez is remekül állt neki, de a világos árnyalatok a legelőnyösebbek számára.

Az eltérő frizuraválasztásaival mindig izgalmassá teszi a megjelenéséit, és mivel a rövid haj sok esetben könnyen formázható, ezért a hajviseleteit bárki elkészítheti magának.

 

Nyitókép: Gregg DeGuire / Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés