A szépen elkészített, különleges sminkek a legtöbb nőt elvarázsolják, még akkor is, ha a hétköznapokra nem tudnánk elképzelni a satírozással és több réteg festékkel megkomponált makeupokat. Ám vannak, akik ennél is egyedibb technikákat alkalmaznak, a sminkmester Mimi Choi az arcával okoz érzéki csalódást.

hirdetés

A különleges sminktechnikákat manapság már elég nehéz követni, a kreatív sminkmesterek pedig mindig képesek előrukkolni valami újdonsággal. Így van ezzel Mimi Choi is, aki nem a hagyományos makeupokat készíti el. A sminkmester számára legtöbbször a saját arca jelenti a festővásznat, és úgy tűnik, a kreativitása nem ismer határokat.

Mimi egy valódi művész, mivel az alkotásai már túlmutatnak a jól ismert technológiákon, és sokkal inkább múzeumban lenne a helyük. A különleges sminkek mindig nagyon térbelinek hatnak. Szeret az arcával játszadozni, nemegyszer fordult már elő, hogy teljesen becsapta a követőit a műveivel.

Az ügyes sminkmester optikai csalódást okoz a sminkjeivel

Kivételes tehetségére már mások is felfigyeltek, pár éve Mimi készítette Ezra Miller különleges sminkjét a Met-gálára. Több szemet festett fel, melyek megszólalásig hasonlítottak az eredetiekre. A makeup elképesztő volt, úgy tűnt, mintha több arca lenne a színésznek, melyek összetorlódtak.

Mimi kedvenc témája az arc, magának is sokszor készít olyan sminket, ami könnyen képmanipulációnak tűnik, ám mégsem az. A rövid videókból kiderül, hogy miként készítette, legtöbbször ilyenkor fedi fel az eredeti arcvonásait. Szeret a szemeivel és a szájával játszadozni.

Az alkotásokhoz profi testfestéket használ, ezekkel tudja elérni a kívánt hatást. A különleges sminkek aprólékos folyamat során készülnek el, nagyon nagy precizitás szükséges hozzájuk.

Mimit sokszor megihlette már a természet, ezért festett már virágos arcot magának. Annyira élethűek az alkotásai, hogy igazinak tűnnek a növények.

Kedvenc témája a halloween, az elmúlt években mindig izgalmas alkotásokkal nyűgözte le a követőit. A horrorisztikus festések egészen hátborzongatóak, a hatást csak fokozzák a színezett kontaktlencsék és egyéb kellékek, melyek még valóságosabbá teszik a kinézetét.

Az ételfestésben egyaránt profi a sminkművész, sokszor festett már sült krumplit vagy hot dogot a lábára.

Mimi elképesztően tehetséges, kiapadhatatlan a kreativitása, és mindig képes valami újdonsággal előrukkolni. Nem ismer lehetetlent, bármit megfest, ezért nem csoda, hogy már több mint egymillióan rajonganak a munkásságáért. A makeupok valódi műalkotások, melyeket kár lemosni.

 

Kiemelt kép: Mimi Choi / Instagram. 

  • Megosztás:
hirdetés