A brit királyi család hölgytagjainak rengeteg szabálynak kell megfelelniük. Mindig kifogástalan külsővel kell megjelenniük a nyilvánosság előtt, ezért nem csoda, hogy mindent megtesznek az ápolt, szép és egészséges hámréteg érdekében. Katalin hercegné például rajong a méhméreggel végzett kezelésekért.

hirdetés

A brit királyi család hölgytagjaira szigorú szabályok vonatkoznak, ami az egész megjelenésükre kiterjed. A nők nem viselhetnek túlságosan erős, feltűnő sminket, és az élénk színű körömlakkok is tiltólistán szerepelnek. Csak halvány árnyalatú terméket használhatnak, ami nem feltűnő. Ezt a szépségszabályt Meghan hercegné korábban többször is megszegte, egyszer feketére festett körmökkel jelent meg a fotósok előtt.

A túlságosan vastag vakolatot sem szereti II. Erzsébet királynő, ezért a hölgyek mindig csak finom sminket viselnek. A színezett hidratálók, vékony réteg alapozó alatt könnyen feltűnővé válhatnak az esetleges bőrhibák, ezért fontosnak tartják a hatékony kozmetikai kezeléseket, melyek egységesítik az arcbőrt, ezért sokkal frissebbnek, üdébbnek mutatják a megjelenést.

Méhméregkezelés

Katalin hercegné szereti a különleges kozmetikai eljárásokat, egyik kedvence a méhméregkezelés, melyet még az esküvője előtt is igénybe vett. Úgy tartják, hogy hasonló előnyökkel bír, mint a botox. Tisztított formában, frissen kerül fel a méhek mérge az orcára. A kezelés serkenti a véráramlást, fokozza a kollagéntermelést, ennek köszönhetően megfiatalítja a bőrt. Krém formájában kerül fel a bőrfelületre, ezután egy lemosóval tisztítják meg az arcbőrt.

LED-fényterápia

A LED-arcmaszkok egyre népszerűbbek hazánkban is, sok kozmetikában megtalálhatóak, illetve az egyszerűbb verziók megvásárolhatóak az üzletekben. A fények váltakozása rengeteg hasznos funkciót indít el a bőrben. Serkenti a kollagéntermelést, semlegesíti a szabad gyököket és a baktériumokat. Meghan hercegné nagy rajongója ennek az eljárásnak, rendszeresen kéri a kozmetikusától.

Lézeres arckezelés

A lézerrel végzett beavatkozások fájdalommentesek, és mégis hatékonyak. A kezelés után eltűnnek az apróbb egyenlőtlenségek, finomodnak a barázdák és a ráncok. A napkárosodott részek úgyszintén megszűnnek. Eugénia hercegnő az esküvője előtt rendszeresen járt lézeres arckezelésre, ettől volt annyira ragyogó a kinézete.

Arcmasszázs

Az arcmasszázs hasznosságát már sokszor kihangsúlyozták a szakemberek, mivel a megfelelő mozdulatokkal finomíthatóak a ráncok és feszesebbé tehetőek a kontúrok. Meghan hercegné rendszeresen járt masszázsra, ahol egy specialistának köszönhetően sokat finomodott az állvonala.

Csipkebogyóolaj

A csipkebogyóból sajtolt olaj rengeteg antioxidánst tartalmaz, a szemkörnyéken csökkenti a puffadást, eltünteti a hegeket és az apróbb foltokat. Világosítja a bőrfelületet, a benne található esszenciális zsírsavak pedig védik a bőrt a káros behatásoktól. Nem csoda, hogy Katalin hercegné is rajong érte!

 

Kiemelt kép: Max Mumby/Indigo / Getty Images.

Képek a cikkben: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés