A szépségbloggerek egyre másra igyekeznek bebizonyítani, hogy a hajbodorításhoz bizony nem feltétlenül szükségesek a profi fodrászkellékek, mert egy kis leleményességgel, szinte bármilyen használati tárgy alkalmas lehet a feladatra. Egy reálisabban gondolkodó hajguru blogger azonban rácáfolt erre a téveszmére. Lehet találgatni, összejött-e a kívánt hullámos frizura!

hirdetés

Láttunk már kacifántos dolgokat az önjelölt szépségforradalmárokról, de valljuk be őszintén, még a legagyamentebb manővereik között is akadnak működőképes tippek. Például egy pólóval csodás loknikat lehet kreálni, és a párja vesztett zoknikat sem érdemes tűzre dobni, mert hullámos frizura készítésére még nagyszerűen beválnak.

A ceruza és hajvasaló párosával szintén csodás, spirálgöndör frizura készíthető – igaz, nem öt perc alatt -, és bármilyen szokatlan a magunk elé képzelt műveletsor, a lufik is alkalmasnak bizonyulnak a hajcsavarók helyettesítésére.

Bár igaz, ami igaz, nem kevésbé macerás ez a módszer, mint hajsütővel ügyeskedni. A flakon, a kendő, a papír és az alufólia is megteszi, ha nincs kéznél egy árva hajcsavaró sem, sőt, az eredmény olykor messze felülmúlja a képzeletet. Ám azt azért nem lehet kijelenteni, hogy bármilyen használati eszköz bevethető, ha ondolált hajzuhatagra vágyik az ember lánya!

Hullámos frizura habverővel és legóval – Ne számíts tökéletes eredményre!

Persze lehet azzal vádolni a kritikus bloggert, hogy nem túl átgondolt módszerrel választott magának a hajcsavarók helyettesítésére szolgáló eszközöket, de tény, hogy a házi eszközöket alkalmazó hajcsavarós mániát sikerült visszarántania a realitás talajára.

Az is vitathatatlan, hogy nagyon bátornak kellett lennie ahhoz, hogy habverőre vagy kerámiakésre csévélje fel a tincseit, sokan ezt még passzióból és égető kíváncsiságból sem tennék meg.

Csodáljuk, hogy a habverő fogságából ki tudta tekerni a haját, és egyik tárgy sem okozott maradandó károsodást a hajtincseiben. Ez a kísérlet sokkal rosszabbul is végződhetett volna, úgyhogy senkit nem biztatunk arra, hogy bármelyiket is kipróbálja. Ez a kis videó bebizonyítja, hogy azért a találékonyságnak is megvannak a határai!

Kimelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés