Zseniális ötlete támadt a nőnek, hogyan hasznosíthatjuk a szülinapokról megmaradt léggömböket. Bár szokatlan, mégis szép eredménnyel kecsegtet a frizuratippje.

A hullámos frizura elkészítését rengeteg professzionális eszköz segíti, de találékony házi módszerekből sincs hiány. Hajat ondolálni szinte bármivel lehet, legalábbis, ha körülnézünk otthon, kapásból több olyan tárgyat is találunk, amellyel helyettesíthetjük a hajcsavarókat. Zokni, műanyag flakon, kendő, hajgumi, papír, vagy alufólia biztosan akad a környezetünkben, ráadásul mindezek segítségével különféle vastagságú és formájú loknikat kaphatunk.

Ez a blogger nem akármilyen technikát próbált ki a hajcsavarók helyettesítésére: valamilyen okból lufi akadt a kezébe, amikor rugalmasan lágy, hullámos frizurára vágyott. Bár a vicces módszer jól működik a gyakorlatban, azt nem mondanánk, hogy kevésbé macerás, mint hajcsavarókkal vagy sütővassal bíbelődni.

A lufikat ugyanis fel kell fújni, igaz, nem teljesen, de akkor is van velük meló. Azt is nehezen tudjuk elképzelni, hogy lufikkal a hajunkban kényelmesen, feszengés nélkül lehet aludni, de a blogger zseniálisan megoldotta. Hosszú haját a feje tetején fogta össze, majd feltekerte a tincseit a puha lufikra.

Mivel nincsenek teljesen felfújva a léggömbök, kisebb az esély rá, hogy eldurrannak, maximum leeresztenek reggelre. Az a titka a műveletnek, hogy nem kell teljesen bevizezni a hajat, csak benedvesíteni érdemes egy vízszóró flakonnal, így sokkal könnyebben megszárad a frizura. A videó lépéseit követve, reggelre hihetetlenül dús, kövér loknikat kapunk.

 

Képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés