Ha valaki ondolálni szeretné a haját, ma már rengeteg szuper módszer közül válogathat, a házi megoldásoktól kezdve a professzionális kütyükig. Ennél egyszerűbb technikát még nem láttunk!

Az internetes szépségblogok megjelenése óta tudjuk, hogy kis túlzással szinte akármivel lehet hajat göndöríteni, amit otthon találunk: feltekerhetjük a tincseket szívószálra, ceruzára, kólás dobozra, sőt, még zoknira is. Mindezekkel persze a hajcsavarókat helyettesíthetjük, de éppúgy a tésztaszűrőt is befoghatjuk hasonló célra, ha épp nincs kéznél a hajszárítóra applikálható, hullámosító, diffúzor fej.

Ám hiába a sok fantáziadús ötlet, a hajcsavarás olykor macerás és hosszadalmas tud lenni. Az ondoláló diffúzor ugyan remek tartozéka a hajszárítónak, hiszen egy füst alatt szárazzá varázsolja, és formázza a tincseket, inkább sűrű loknikat készít, a lágyabb hullámokhoz nem a legtökéletesebb választás. Ha te is sokat álmodoztál már arról, hogy pár mozdulattal, körkefe, csavaró, hajsütő és egyéb pepecselős eszköz nélkül csalsz természetes hatású, laza esésű fürtöket a hajadba, most jól figyelj, mert a megoldás sokkal egyszerűbb, mint hinnéd.

A fizika törvényeit kiaknázva, szuper kis hajhullámosító eszközt gyárthatsz magadnak egy műanyag flakonból. Vágd le az ásványvizes palack tetejét, oldalt vágj rajta egy hosszúkás lyukat – amin befér a hajszárító lapos feje -, és már kész is a verhetetlen, szuper, frizurakészítő házi masina. A videón láthatod, hogy úgy formázza a hajat a flakon, mintha órákig szárítgatták volna körkefével egy professzionális frizuraszalonban.

  • Megosztás:
hirdetés