A női leleményesség nem ismer határokat, és ez a hajgöndörítés leegyszerűsítésre is igaz. A hullámosítást kényelmesen és kíméletesen is megoldhatod, ráadásul mindez az eredményben sem fog meglátszódni.

Hajhullámosítás pólóval

Elég, ha van otthon egy használaton kívüli póló, amivel könnyen megoldhatod a göndörítés kérdését. Az alábbi videóban látható módon csavard fel, és a két végét kösd össze. Ezután fésüld át a hajad, oszd két szekcióra, és az egyik oldalt fésüld előre. Helyezd a pólót a fejedre, és nagyobb tincsenként haladva, kezdd el szorosan feltekerni rá a hajad. A hajvégeket hullámcsattal rögzítsd.

Legjobb, ha előző este alkalmazod ezt a technikát enyhén nedves hajon, és hagyod így pihenni a tincseket egész éjszaka. Póló helyett vékonyabb topot vagy egy hosszabb zoknit is használhatsz, amikkel dúsabb csigákat kreálhatsz.

Ez a módszer azért is jó, mert a göndörítéssel időt takarítasz meg reggel és a hajszálakat sem roncsolod a hővel. Ezen kívül sokkal természetesebb, lágyabb esésű hullámokat kreálhatsz vele.

 

Főkép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés