Pár nappal ezelőtt új részleggel bővült a Helia-D termékkínálata, ugyanis megjelent a piacon a Nora Beauty. A magyar márka olasz dekorkozmetikum-gyártók és Ördög Nórával közreműködésével álmodta meg az új termékeket. A gyönyörű és praktikus makeupok hétköznapi nőknek készültek, akik szeretnék lerövidíteni a sminkelésre szánt időt.

hirdetés

A Nora Beauty születését a női szerepek, a mindennapi teendők és az időhiányból adódó kihívások inspirálták. A kollekcióval Ördög Nóra és a Helia-D azokat a 25 és 45 közötti, önmagukkal törődő nőket szeretné megszólítani, akik a túlzásoktól mentes, a napi teendők közepette is egyszerűen felhelyezhető, természetes hatású sminkre vágynak. A több mint húszféle sminkterméket a Helia-D világszínvonalú olasz dekorkozmetikum-gyártókkal közösen, minőségi alapanyagok felhasználásával fejlesztette, így a kozmetikumok az esztétikum mellett hidratáló, ápoló funkciót is betöltenek.

A Nora Beauty termékei tökéletesek a klasszikus alapsminkhez. A kollekció BB krémből, kompaktpúderből, korrektorból, szempillaspirálból, szemceruzából, szemöldökceruzából, szemhéjpúderből és 3-in-1 pirosító-bronzosító-highligherből áll.

Nők sokféle szerepben

– Édesanya, feleség, barátnő, vállalkozó, háziasszony, logisztikus… ezernyi szerep, amelynek nap mint nap meg kell felelnünk nőként. A hajtásban jellemzően saját fontossági sorrendünk legaljára kerülünk, így sokszor a sminkelésre se jut idő, energia. Pedig minden nő megérdemli, hogy önmaga legjobb formájában ragyogjon a hétköznapokon is, erre szeretnénk esélyt adni a Nora Beauty kombinált, egyszerűen használható okostermékeivel. A NORA BEAUTY az egyszerű, túlzásoktól mentes, tiszta szépség szimbóluma – a smink, amelyet nem mások kedvéért viselünk, hanem csakis a saját örömünkre – összegezte Ördög Nóra.

Amikor az esztétikum és a praktikum találkozik

A termékek megalkotásakor a fő szempont az esztétikum mellett a praktikusság volt.

– Olyan színekkel és összetételekkel dolgoztunk, amelyek leginkább kiemelik a szépséget, de ügyeltünk arra is, hogy egyszerre több célt is ki tudjanak szolgálni a kozmetikumok: ne csak a szépüléshez nyújtsanak hatékony segítséget, hanem hidratáló, ápoló funkciót is betöltsenek. A pirosító például bronzosítóval és higlighterrel kiegészülve ad egyedi, kompakt hatást, a szemceruza multifunkciós, a színezett ajakbalzsam pedig hidratálja is az ajkakat – összegezte a termékfejlesztésről Budaházy Péter, a Helia-D ügyvezetője.

A Nora Beauty termékei külföldi szakértelemmel készültek

Budaházy Péter szerint a magyar kozmetikai fejlesztés és gyártás nemzetközi viszonylatban is színvonalasnak mondható, a dekorkozmetikumok terén azonban van még hová fejlődni. A kollekció gyártásába külföldi szakértőket is bevontak.

– Világszínvonalú termékeket akartunk létrehozni, ezért a legnevesebb gyárakkal közösen fejlesztettünk. Maga a gyártás egy olasz kisvárosban, Cremában zajlott, ahol a világ legjobb dekorkozmetikumai készülnek, a töltésre pedig a veszprémi Helia-D üzemeiben került sor – mondta el a termékfejlesztésről az ügyvezető.

 

 

A termékek az állandó szortiment részét képezik majd, a cég azonban időről időre szezonális kiegészítő kozmetikumokkal és számos jövőbeli fejlesztéssel is tervezi bővíteni a kínálatot. A Nora Beauty kollekció szeptember 8-tól elérhető a www.norabeauty.com webshopban, a Helia-D tervei szerint azonban néhány hónapon belül országszerte is megvásárolhatók lesznek a kozmetikumok – a Rossmannal például már jelenleg is zajlanak a tárgyalások a belistázásról.

 

Képek: Nora Beauty. 

Forrás: Nora Beauty. 

  • Megosztás:
hirdetés