Helen Mirren mellett nem lehet elmenni szó nélkül, most múlt 75 éves, de továbbra is jól néz ki. Csodásan öltözködik, és ha rálép a vörös szőnyegre, az biztos, hogy minden szem rászegeződik. A színésznő nem plasztikáztat, de sminkjével szívesen elcsal pár évet a korából.

hirdetés

Helen Mirren egyszerű sminkje

Korunk egyik legünnepeltebb színésznője, aki szó szerint bármit el tud játszani, már bőven 70 felett jár, ennek ellenére mégis tele van energiával. A kinézete mindig visszafogott, ugyanakkor egyszerre nőies, és elmondható róla, hogy nem szeretne fiatalabbnak látszani a koránál.

Az arcát nem torzította el plasztikával, és a sminkelésből sem csinál nagy ügyet. Megjelenését leginkább a letisztultság jellemzi, amelyre a koronát egyértelműen az ősz haja teszi fel, amit büszkén visel.

Helen Mirren a L’oreal egyik szépségnagykövete, most egy profi sminkes segítségével megmutatta, hogy miként készíthető el a ragyogó és friss kinézet idősödő hölgyek számára. A titok egyértelműen az arányokban rejlik, bár a színésznő is használ alapozót, mégsem viszi túlzásba. Hiszen a vastag textúrák csak megülnek a ráncokban, ami cseppet sem nevezhető esztétikusnak. Színezett hidratáló kerül a nyak és mellkas területeire, majd a szem alatti karikákat korrektorral tüntetik el.

Csak kevés pirosítót és szempillaspirált visz fel a színésznő arcára a sminkes, majd végezetül rózsaszínes árnyalatú rúzst.
A smink pusztán pár termék segítségével elkészíthető, és ettől többre egyik hatvan feletti nőnek sincs szüksége, mivel ebben az esetben kifejezetten igaz a mondás, hogy a kevesebb néha több. Helen Mirren sosem használ túl sok festéket, még a vörös szőnyegen sem, akkor is inkább a visszafogottság híve.

 

Nyitókép: Rachel Murray / Getty Images

  • Megosztás:
hirdetés