A tavaszi megújulás most nem azt jelenti, mint máskor, de néhány olcsó, otthon is kikeverhető szépségrecept ismeretében az izoláció ideje alatt is helyettesítheted a kozmetikust.

hirdetés

A kozmetikust most hanyagolnod kell egy darabig, hiszen éppúgy, mint a fodrásznál, szinte lehetetlen betartani a két-három méter távolságot. Ám a gyantázásról, és a bőrmegújító szépségápolásról sem kell lemondanod, hiszen ezeket az otthonodban is megoldhatod olcsón, konyhai összetevőkből.

Ha kifogytál a kencékből, arra az esetre is tudunk néhány receptet, melyek nem igényelnek sok bíbelődést, mégis hatékonyak. A bajuszkának sem kell csipesszel nekiesni, hiszen a házi megoldások között is akad kíméletesebb megoldás, ami hosszú időre megszabadít a zavaró arcpihéktől.

5 hatékony házi szépségrecept, ami most jól jöhet

Testradírra, gyantára, és bőrfrissítő pakolásra is találsz olyan házi alternatívát, ami feledtetni tudja a kozmetikus hiányát. Az izoláció ideje alatt jól jönnek az ilyen praktikus módszerek, amelyekhez webáruházakból is megrendelheted az összetevőket.

 

Relaxálj, amikor csak megteheted, és tarts egy szépségnapot, ami nem csak a külsődre, hanem a közérzetedre is pozitív hatással lesz!

Képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés