A bezártság és a stressz hatásait is ellensúlyozzák ezek a konyhai alapanyagokból összeüthető arcpakolások, melyek pillanatok alatt elkészülnek, és frissebbé, ragyogóbbá teszik a bőrt.

hirdetés

Bár a járványhelyzet miatt most több időt töltünk otthon, ez nem mindig jelent minőségi időt. A home office-nak ugyan megvannak az előnyei, ám a munka, a magánélet, illetve az iskola, vagy óvoda összemosódása olykor káoszt szül a mindennapokban, amiben nehéz megőrizni a regenerálódásra, pihenésre, szépségápolásra szánt percek szent és sérthetetlen mivoltát.

Pedig mindezekre nagy szüksége van a bőrnek és léleknek egyaránt, így érdemes néha megnyomni a stop-gombot, és legalább egy tízperces arcpakolás erejéig megszüntetni a külvilágot.

Házi arcpakolások 2 összetevőből: megújítják a bőrt

Amíg nem jutsz el kozmetikushoz – ahol nem zavarhatja meg nyugalmadat a család – egyszerű, konyhai alapanyagokból kikeverhető arcpakolásokkal segítheted a bőröd megújulását.

 

Olyan összetevőket használj, melyek könnyen beszerezhetőek, vagy már eleve ott lapulnak a házi készletedben, és be tudsz áldozni belőlük egy kevéske mennyiséget. Képgalériánkkal ehhez nyújtunk egy kis segítséget.

Képek: Getty Images.

  • Megosztás: