A természetes bőrápolás most még nagyobb figyelmet kap, mint korábban, hiszen számos előnye mellett a kozmetikai alapanyagok egyszerű beszerzése is a javára írható.

hirdetés

A koronavírus miatt kialakult járványhelyzetben nem tanácsos gyakran leugrálni a drogériába, ha kifogytál egy-egy kencéből, és a felhalmozás sem célravezető dolog, mert igencsak megterhelheti a pénztárcádat.

Praktikus megoldás lehet, ha a fontosabb bőr- és hajápoló készítményeket saját kezűleg kevered ki otthon, hiszen némelyikhez meglepően kevés összetevő kell, amiket webáruházakból is beszerezhetsz.

A természetes alapanyagok többségét sokoldalúan felhasználhatod, hiszen van, ami testápolók, krémek, ajakbalzsamok, hajápolók, vagy arctisztítók alkotóelemeként egyaránt alkalmazható.

Persze, otthon nem tudsz mindent előállítani, ahhoz ugyanis egy felszerelt laborra lenne szükséged, de mondjuk, egy testradír, testvaj, vagy arcpakolás kedvéért felesleges lemenni a boltba.

Natúr kozmetikai alapanyagok DIY szépségápoláshoz

A Naturkence webáruház kozmetikai alapanyagai között az aktív ránctalanító, keringésjavító, és nedvességmegkötő növényi hatóanyagokat is megtalálod. Ajurvedikus gyógynövény-porokkal szintén találkozhatsz a kínálatban, de a szappankészítés szükséges összetevőit is könnyedén beszerezheted innen.

A testápolók, arckrémek dúsítására szolgáló növényi vajak, valamint a kozmetikai készítményekhez adagolható virágvizek éppúgy szerepelnek a készletükben. A kiszállításról itt találsz információkat.

Természetazonos konzerválószerek

A Cosmio webáruház abban is segít, hogyan készítheted el saját kezűleg a kozmetikumokat. Gyorstalpaló tanácsokkal beavat a krémkészítés rejtelmeibe, ezentúl a szükséges alapanyagokról is gondoskodik. A fontosabb alapanyagok mellett az adalékokra is gondol, így egy helyen megtalálod a konzerválószereket, a konzisztencianövelőket, valamint a festőnövényeket és emulgeátorokat.

Az oldalon sok hasznos információra bukkanhatsz a natúrkozmetikumokról, ugyanakkor megrendelés útján be is szerezheted tőlük a szükséges hozzávalókat. Hialuronsav, glicerin, sokféle vitamin, agyag, sőt szárított növény, illetve növényi kivonat szerepel a repertoárjukban. A szállítási feltételekről itt érdeklődhetsz.

100% tisztaságú illóolajok

A Manna Natúr Kozmetikum webáruháza elsősorban késztermékeket kínál, viszont a minőségi illóolajok is fellelhetőek a készletükben. Sokoldalú bőrtápláló szépségolajokra is bukkanhatsz, melyek többsége bőrre, hajra egyaránt ajánlott. A kiszállítással kapcsolatos kérdéseidre itt kaphatsz válaszokat.

Képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés