Elvileg, lesz még tél, és hamarosan kimutatja a foga fehérjét, így ismét előkerülhetnek a sapkák és a sálak. Bár ezek a darabok melegen tartanak, a hajkoronával sokszor nem ápolnak túl jó barátságot. Érdemes ezért kicsit változtatni, és olyan frizurák mellett letenni a voksod, amelyek sapka alá is tökéletesek.

hirdetés

A téli fejfedő sokaknak a szükséges rossz, míg mások szívesen viselik, annak ellenére, hogy a gondosan elkészített frizurát szinte azonnal lelapítja. A másik ilyen kiegészítő, amivel sok nőnek meggyűlik a baja, az a sál: csak kevesen tudják elegánsan viselni, pedig nem lehetetlen. Igaz, a hosszú lobonc szinte állandóan beleakad, amitől könnyen összekócolódik a haj, de ez a probléma kis rafinériával egyszerűen elkerülhető.

Nem árt, ha van pár olyan frizura a tarsolyodban, amelyek a legzordabb időjárás próbáját is kiállják. Nem kell bonyolult dolgokra gondolni, a legtöbb mindössze pár perc alatt elkészül, ám az összhatás mégis mutatós lesz. Most kifejezetten olyan ötleteket mutatunk, amelyek fejfedővel vagy anélkül is sikkes viseletnek számítanak, és az sem gond, ha a szél egy kicsit összeborzolja a hajkoronát.

Egyszerű frizurák, amelyek tökéletesek a sapka alá

Elsőként két apró kontyot készít a blogger, ehhez két részre osztja a haját, majd összefogja úgy, hogy másodjára már nem húzza át teljesen a gumin. Ehhez a videóban találsz segítséget. A kimaradó tincsekkel elrejti a gumit, majd megtűzi. Nőiesebb az összhatás, ha a homlokodnál és a halántékodnál kihúzol pár szálat a szélfútta hatás érdekében.

A második frizura egy nagyon egyszerű fonás: csak lazán fonj két copfot, a felénél állj meg, majd a felvételen látható módon gumizd össze. Ezután folytathatod a frizurát, és már készen is van. Harmadízben egyetlen fonat készül, amit a szalag tesz még sikkesebbé. Pár apróbb tincset ebből is kihúzhatsz, így igazán bohém hatású lesz a hajviselet.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés