Minden nőnek szüksége van egy olyan frizurára, amit akkor is el tud készíteni, ha csupán pár perce van. A lófaroktól kicsit látványosabb hatást kelt ez az egyszerű konty, amely szinte pillanatok alatt elkészül.

hirdetés

A művészien beállított frizurák nagyon szépek, ám kellően macarásak. Ha pedig hosszú hajról van szó, akkor a göndörítés vagy vasalás még több időt vesz igénybe. Szerencsére az elmúlt években a trendek terén is inkább a praktikusság került előtérbe, így a szélfútta hatású hajviseletek váltak sikkessé. Bár a modoros hajkoronák igazán elegánsak, a zilált, ám mégis bájos tincsek lazaságot csempésznek a megjelenésbe.

Egyszerű konty pillanatok alatt

A messy bun, vagyis a szélfútta konty már régóta a divat körforgásában van. Rengeteg verzió létezik belőle, hiszen lehet fejtetőn, tarkón vagy akár még fonat is díszítheti. Igazán könnyű elkészíteni, így ez a frizura a rohanós reggeleken sem fog cserben hagyni. Másik nagy előnye, hogy nem szükséges előzetes formázás, ezzel a tincseidet is megkíméled a hőhatástól.

A blogger lány ebben a videóban két egyszerű kontyot is megmutat, amelyek látványosak, ám mégsem bonyolultak. Az sem gond, ha nem frissen mosott a hajad, sőt.

Elsőként sűrű sörtéjű fésűvel fog össze a loboncod, mintha egy magas copfot szeretnél csinálni. Gumi segítségével rögzítsd a videón látható módon, majd a maradék hajad tűzd le. Ezután húzz ki pár kisebb tincset, hogy igazán érvényesüljön a szélfútta hatás, fixáld le hajlakkal. Másodízben a lány készít egy copfot, majd kisebb szekciókat választ le, és ezeket tekeri a gumi köré. Mindegyiket megtűzi, végül az elkészült frizurát hajlakkal teszi tartóssá.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás: