Akár elmúlt ötven, akár nem, egy nőnek gyakran meggyűlik a baja a hajával, ha vékony szálú. A színésznő gyakran ült fodrásznál, és most megosztja velünk, milyen hajdúsító trükköket lesett el.

Monique Parent amerikai színésznő fiatalos pixie frizurára váltott, mert ez a fazon kedvez a vékony szálú hajnak, tartást ad az erőtlen, megritkult tincseknek, ugyanakkor könnyen kezelhető. Az 53 éves színésznő a blogolásba is belevágott, hogy a pályafutása alatt a sminkszobában szerzett tapasztalatait megoszthassa hozzá hasonló korú vagy éppen nála fiatalabb nőkkel. A változókorban a haj esetlenebbé, vékonyabbá válik, ám ez nem csupán az ötvenen túli nőket érinti.

Bármilyen kisebb-nagyobb hormonális változás – stressz vagy gyermekszülés – hatására megváltozhat a haj szerkezete. Több genetikai tényező vagy a haj túlzott igénybevétele éppúgy eredményezhet lelapulásra hajlamos, vékony tincseket. Monique azt mutatja meg videójában, hogy miként lehet felturbózni a puha, lelapuló frizurát profi fodrásztrükkökkel, melyeket a kulisszák mögött lesett el színésznőként.

Először forró csavarókra tekeri fel a haját, majd hajkrémet használ, mely texturált hatást ad a szálaknak. Azután kialakítja a kívánt formát, és végül fixáló spray-vel rögzíti azt. A végeredmény nagyon menő, cseppet sem nagymamás stílus! A frizurája pedig igazán dúsnak hat.

  • Megosztás:
hirdetés