A copf könnyen elkészíthető viselet, viszont vékony szálú haj esetén kevésbé mutatós. Pár egyszerű praktika elsajátításával megnövelhető a hajtömeg, és dúsabb hatást kelthet a copf.

hirdetés

Látványos copf vékony szálú hajból

Az összefogott haj az utóbbi években nagyon divatos, magas és alacsony copfot egyaránt viselnek a nők. A legtöbb frizurához hasonlóan, ez is csak akkor lesz igazán mutatós, ha megfelelő mennyiségű hajból készül. Hiszen vékony szálú, vagy kevés haj esetén az összhatás elég lapos lehet, a copf pedig vékonyka lesz. Ennek elkerüléséhez nyújt segítséget ez a videó, amely megmutatja, hogy milyen praktikákat érdemes bevetni a tökéletes lófarok érdekében.

A haj elválasztásával kell kezdeni, a felső részt egyszerűen csatold a fejtetőre, míg az alsót fogd copfba. Ezt a kis copfot szétválaszthatod, és egy apró csatot beletűzhetsz, így dúsabb hatást kelt. Ezután következik a felső rész, elsőként fésüld át a hajat, majd kicsit megtupírozhatod. Ezután ezt a részt fogd az alsó lófarokhoz. Ha kész, ebbe is tehetsz egy hajcsatot, mivel ezt is szépen megemeli majd. Egy alsó tinccsel tekerd körbe a hajgumit, és már kész is a dús frizura.

Látványos, de mégis egyszerű copf a végeredmény, amely sokkal dúsabbnak láttatja a hajat. Könnyen elkészíthető, ezért akár a rohanós reggelekre is jó megoldásként szolgálhat. Az igazán tartós hatás érdekében lehet rá fújni hajlakkot, így egész nap tökéletes lesz a frizura.

 

Nyitókép: Getty Images

  • Megosztás:
hirdetés