A frizura beszárítása során két legyet üthetsz egy csapásra: a dús hatás könnyedén elérhető, sőt, lágy hajvégi loknikat készíthetsz, ha így használod a körkefét.

hirdetés

A kilencvenes években nagy figyelmet kapott a főnözés technikája, szinte minden nő igyekezett ellesni a körkefés hajszárítás mozdulatait, ami a legdivatosabb hajformázási módszer volt akkoriban.

Idén újra felkapottá vált a főnhullámok készítése, a laza hajvégi loknik pedig nem feltétlenül igényelnek profi hajformázó eszközöket. A frizura beszárítása során csupán két kellékre van szükséged, körkefére és hajszárítóra, ám ha ügyesen trükközöl velük, a dús hatás garantált.

Így használd a körkefét a frizura beszárítása során, és nem marad el a dús hatás

A frizura volumenét többféle módszerrel fokozhatod, de ez az egyik legegyszerűbb technika, amivel gyorsan és egyszerűen látványos hatást érhetsz el. A főnözés alapjait bárki elsajátíthatja, sőt, most a trükkösebb fogásokat is ellesheted!

Félhosszú és hosszú haj esetében remekül működik ez a praktika, amit hajmosás után célszerű bevetni. A frizura beszárítása során csak lazán meg kell csavarni a tincseket a körkefével, miközben ráirányítod a hajszárító meleg levegőjét, ettől lágyabb esésű lesz a haj, a végei pedig rugalmas loknikba kunkorodnak, így biztos, hogy nem marad el a dús hatás.

A hajvégi hullámok dinamikusabbá teszik a frizura tömegét, nem mellesleg felturbózzák a volument. Ráadásul sokkal fényesebbek lesznek a tincsek, ha megfelelő körkefét használsz, és ezt az egyszerű technikát alkalmazod.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés