Ha nem tudod, mit kezdj a hosszú tincseiddel, akkor a kötélfonás igazi ütőkártya lehet a reggeli frizuraválasztás során. Nagyon könnyen elkészíthető, és csodásan feldobja a megjelenést.

hirdetés

Amint felkerülnek a kendők, a sapkák és a kisebb kabátkák, egyből gondban vagyunk, hogy vajon mit is kezdjünk a frizuránkkal. Ez a néhány plusz ruhadarab ugyanis épp elég ahhoz, hogy a haj össze-vissza kuszálódjon napközben. A kontrollálatlan tincsekre azonban van egy bombabiztos ellenszer, ami nem más, mint a fonás.

A szokványos technikákat ugyan már nem kell bemutatni, azonban kár lenne belemenni úgy a télbe, hogy a kötélfonást még nem próbáltuk ki az ősz során. A ritkábban alkalmazott hajviselet rendkívül szépen mutat, és cseppet sem nehezebb megalkotni a hagyományos fonásnál. Az egységesen egymásba tekert tincsek szuperelegáns hatást keltenek, látványuk letisztult rendezettséget sugall.

Egyszerű és gyönyörű kötélfonás, percek alatt

Az elkészítése nem igényel sok időt és energiát. Csupán két tincsre lesz szükséged, amit a kötélgyártáshoz hasonló módon, a videóban látott csavart technikával kell egymásba tekergetni. Eközben csak úgy, mint a parkettafonásnál, itt is érdemes plusz tincseket felvenni, hogy az arc mentén szorosan illeszkedjen a fonat a fejhez.

 

Nagy előnye, hogy csodaszép, lágy hullámokat hagy a hajzuhatagban, így kis erőfeszítéssel bónusz frizurát is kapsz, amikor kibontod a tincseket.

A fonatot persze, rengeteg módon bele lehet rejteni a frizurába, hogy az divatosan mutasson. Félig kiengedett és felfogott variációkban is nőies hajviseletek készíthetők vele, melyek a vállig és hátközépig érő hajhosszhoz egyaránt remekül passzolnak.

Kiemelt kép: sarajhairartistry, annette_updo_artist/Instagram.

  • Megosztás: