A francia nők könnyed stílusába nem fér bele a túlságosan megkreált, modoros frizura, bár a szalaggal díszített hajviseleteket imádják, azok közül is az egyszerűbb megoldásokat választják.

hirdetés

A francia sikk két meghatározó alappillére a hanyag elegancia, valamint a bájos romantika, ezek a stílusok pedig elsősorban a letisztult megjelenésről és a természetességről szólnak. Szezonról szezonra bebizonyosodik, hogy a francia nők imádják a szalaggal megspékelt egyszerű hajviseleteket, ám a kifinomult frizura számukra nem a túlgondolt módit jelenti, mindig a szolid külcsínre törekszenek.

Pont úgy, ahogy a smink és az öltözék összeállításakor, a hajkreációk elkészítése folyamán sem szeretik túlbonyolítani a dolgokat, nem igazán pepecselnek időigényes beszárítási és formázási módokkal, többnyire ezért választanak olyan hajfazonokat, amelyekből könnyű kihozni a maximumot.

A szalaggal átkötött frizura esetében a hosszú hajúak előnyt élveznek, de a félhosszú és rövidebb fazont viselők sem esnek kívül a körön, a félig kiengedett hajstílus ugyanis számukra is könnyedén megoldható.

A francia nők imádják: sikkes frizura szalaggal átkötve

A félig feltűzött frizurák ott szerepelnek a klasszikus hajviseletek között, időtállóak, nőiesek, és bármilyen alkalomhoz jól passzolnak. Pusztán a kiegészítőkön múlik, hogy elegáns, alkalmi vagy szofisztikált, de mindennapi viseletet nyújt a haj, egy-egy dizájnos csat, hajpánt vagy kendő is segítségedre lehet ebben.

A szalaggal összekötött francia stílusú frizura tökéletesen passzol a tavasz romantikájához, letisztult és bájos, retró öltözékekkel egyaránt jól mutat.

Rövid videón láthatod a lépéseket, hogyan készítheted el percek alatt a sikkes hajviseletet. Először is szükséged lesz két szilikon hajgumira, illetve egy közepesen széles szalagra. Két oldalt rittyents össze egy-egy laza copfot, fordítsd át önmagán, majd egyszerűen kösd össze őket a színes pántlikával.

Nem tudsz hibázni vele, gyönyörű lesz a végeredmény!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés