A francia nők nem a véletlennek köszönhetik, hogy mindig ragyogóan festenek, egyszerű szépségtippek vannak a tarsolyukban. A bőrápolás és a sminkelés terén is mesterien trükköznek.

hirdetés

Szépségtippek a francia nők tarsolyából

A francia sikk és megjelenés világhírű. A párizsi hölgyek stílusukkal, frizurájukkal és gyönyörű bőrükkel, kifinomult sminkjükkel egyaránt kivívják a figyelmet. Nem csupán követik, diktálják is a divatot, ám az aktuális trendek mellett a természetesség és a klasszikus irányvonal az, ami meghatározza megjelenésüket.

Nem csak a divatban igazi szakértők, szépségtippjeik éppúgy kincset érnek. Nagyon értenek a bőrápoláshoz, makulátlan arcbőrüket mindenki irigyli tőlük. Ez sem magától értetődő, természet adta adottság, nagyon sokat tesznek azért, hogy mindig kifogástalanul nézzenek ki.

Ugyanez igaz a sminkjükre is. Semmit nem visznek túlzásba, a naturális összképben hisznek, azonban a piros rúzs és a vadítóan dögös vörös körömlakk mindig ott lapul a fiókjukban. A galériában mutatjuk, hogy melyek azok a szépségtippek, amelyekre a francia nők hosszú idők óta támaszkodnak.

 

Manapság már egyre többen figyelnek tudatosan a bőrük állapotára, azonban a francia nők nem csupán a hidratálás és radírozás fontosságát hangsúlyozzák. Olyan lépéseket építenek be a napi bőrápolási rutinba, amelyek legalább annyira egyszerűek, mint felkenni egy krémet az arcbőrre, azonban rendkívül sokat tesznek hozzá a csodás bőrképhez.

A természetességben hisznek, azonban ahhoz, hogy az ember lánya ne akarja eltakarni a bőrét több réteg festékkel, valóban egészséges, egységes arctónusra van szükség. Persze a genetikán, az életmódon és a környezeti ártalmakra való érzékenységen is múlik, hogy gyakran adódnak-e bőrproblémák, azonban számos esetben a megfelelő hatóanyagokkal, tudatos kezeléssel ki lehet küszöbölni a pattanások és hegek kialakulását.

A francia nők minden apró részletre figyelnek, így tudják megőrizni naturális megjelenésüket. Habár a természetes szépség vonalán mozognak, a vörös rúzs és a vörös lakk nem maradhat ki a repertoárból. A természetességet a könnyed alapozókkal, a finom sminkkel igyekeznek elérni, emellé a feltűnő, dögös ajakfény és a látványos manikűr bőven belefér.

Kiemelt kép: Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés