A sminkelés nem mindenkinél tartozik hozzá a reggeli rutinhoz, különösen, amikor sietni kell. Kim Soane, a Bobbi Brown vezető sminkese azonban bemutatja, hogy gyorsan, egyszerűen is lehet jó make-up-ot készíteni.

A negyvenhez közel vagy azon túl már nem sok festéket bír el az arc, ám az üde hatást muszáj egy leheletnyi sminkkel megtámogatni. Leginkább a szemkörnyékre kell nagy hangsúlyt helyezni, és a folyékony korrektorok rafinált használatát érdemes ellesni.

A negyvenes nők zöme nehezen ülteti be a reggeli készülődés idejébe a sminkelést, különösen, ha bizonytalan vagy rutintalan benne. A Bobbi Brown sminkmestere azt mutatja be videójában, hogy a nappali make-up-ot igazán nem kell túllihegni, akár a vonaton vagy félúton, egy parkoló autóban is el lehet készíteni, ha már begyakorolta az ember.

Ez a nagyon egyszerű alapsmink könnyen elsajátítható, nem korosztályfüggő, de a negyvenes nők számára kifejezetten kézenfekvő, hiszen nem szükséges hozzá bonyolult kontúrozási procedúrákat lekövetni, csak a szemkörnyéki korrektorozást helyezi előtérbe.

Miután eltűntek a szem alatti karikák, és üde, napcsókolt hatást, valamint rózsás pírt kapott az arc, a szemhéjakra pedig egy halovány, vaníliás selyemfény került, sokkal frissebbnek tűnnek a vonások. Bár nagyon finom, szinte leheletnyi sminkről van szó, a videó végén jól lemérhető, hogy ez a pár perces művelet is milyen sokat számít, mennyit tesz hozzá a megjelenéshez.

  • Megosztás:
hirdetés