Sok nő azért nem festi magát, amikor elmúlt ötven, mert nincs kellő rutinja ahhoz, hogy a barázdáltabb, érett bőrön is jól működő sminket készítsen. Pedig az alapok könnyen elsajátíthatóak!

Kerry-Lou negyvenévnyi sminkes karrierrel a háta mögött, az ecsetforgatás minden csínját-bínját begyűjtötte a kisujjába, hogy most másokkal megosztva, könnyedén kirázhassa onnan. A hatvan év körüli nő még most sem hagyott fel a sminkeléssel, de ma már inkább arra fordítja energiáit, hogy a makeup világában kevésbé jártas, elbizonytalanodott nőtársait segítse.

Az alábbi videójában nemcsak egy gyönyörű, nappal is vállalható, finom sminket mutat be, hanem azt a tévhitet is eloszlatja, hogy a profi, fiatalító makeup-hoz kizárólag drága dekorkozmetikumok kellenek.

Kerry-Lou drogériákból szedte össze sminkjének kellékeit, és megfigyelhető, hogy kizárólag természetes, kellemesen lágy színárnyalatokat válogatott össze, a finom, fiatalító összhatás érdekében. Érdemes ellesni a mozdulatait, hogyan festi ki lelógó szemhéjait, melyek optikailag feljebb kerülnek a smink hatására. Egy ilyen makeup a hétköznapokon is abszolút megállja a helyét, hiszen cseppet sem tolakodó.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés