Előfordul, hogy a megszokott frizura sok év eltelte után már öregíti az embert, ezért kár ragaszkodni hozzá. Ez a nő 50 felett is szerette volna megőrizni hosszú haját, a fodrász pedig hajlott a kompromisszumra. A fiatalító hajszín és a vállig érő fazon jó választásnak bizonyult, hiszen izgalmasabbá, nőiesebbé és frissebbé tette a hölgy megjelenését.

hirdetés

Az 54 éves, háztartásbeli anyuka már jó ideje láthatatlannak érezte magát. Praktikussági okokból növesztette meg haját, hiszen így csak összefogta, és nem kellett igazgatnia. Ám ahogy a gyerekek felcseperedtek, eljött az a pont az életében, amikor már nem érte be a praktikummal, hanem stílusosabb, nőiesebb megjelenésre vágyott.

Fiatalító hajszín és frizura 50 felett: mintha kicserélték volna a nőt, rá sem ismerni!

A fodrásznak nem volt könnyű dolga, hiszen egyetlen kéréssel fordult hozzá a vendége, mégpedig, hogy ajándékozza meg valami új frizurával, amivel másnak érezheti magát, mintha megújulna. A hosszú haj gondolatától azonban nem akart teljesen megszabadulni, hiszen biztonságosnak érzi a mindennapokban, hogy bármikor összefoghatja, feltűzheti.

Mivel elképzelése sem volt, mi állna jól neki, minden mást rábízott a szakemberre. A végeredmény egészen megdöbbentő, mintha kicserélték volna a nőt! A hamvas szőke hajszín csodásan élénkíti az arcát, a lágy, vállig érő, lépcsőzetes fazon pedig megdobja a haj volumenét, és egyszerűen kezelhető. Az átváltozásra a smink tette fel a koronát, ami finoman harmonizál a szőke tincsekkel. A bőrszín egységesítése, valamint a láthatóvá tett, mégis finoman kihangsúlyozott szemöldök szintén sokat tesz a fiatalos, friss és üde megjelenésért.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés