Az egyszerű copf és konty is beleillik a gyors frizura kategóriájába, ám a jól bejáratott, rutinosan összerittyentett hajviseletek gyakran csak a sietős hétköznapokon állják meg a helyüket. A félig feltűzött tincsek előnye, hogy rendezetté, extra nőiessé teszik a megjelenést, és bármikor elegáns viseletté varázsolhatóak.

hirdetés

Ha tudsz fonni, sokféleképpen kipróbálhatod a félig összefogott frizurát, ami többnyire a szimpla copfra épül. A hosszú haj könnyű alapanyag hozzá, hiszen jól lehet játszani az elölről hátrasimított, lófarokba összekötött fürtökkel.

Nem muszáj előtte hullámosítani a szálakat, de, ha van kedved sütővassal bíbelődni, pár loknit belecsempészhetsz a hajzuhatagba. Ám a nőies elegancia egyenesen hagyott hajjal is megvalósul.

Amilyen egyszerű, annyira csodás ez a szimpla gyors frizura

Ez a fonattal cifrázott gyors frizura aranyat ér a mindennapokban, hiszen pillanatok alatt elkészíthető, a legkevésbé sem bonyolult vagy macerás, és nem csak az irodai szettet teheti teljessé, hanem különleges alkalmakra éppúgy elsüthető.

Készíts félcopfot a hátrasimított hajadból. Majd két oldalt, a halántékodnál válassz le egy-egy tincset, és fond be úgy, ahogy a koszorú hajviseletnél szokás. Hátul, a hajszíneddel megegyező szilikongumival fogd össze a fonatokat, majd a copf felett hozz létre belőlük egy csavart hurkot, azon pedig húzd át a lófarkat.

Mindössze ennyiből áll a frizurakészítés, mégis gyönyörű lesz a végeredmény, ami elegáns, nőies öltözékekhez is jól passzol. Egy kis selyemszalaggal, vagy néhány csattal könnyedén ünnepi frizura varázsolható belőle.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés