Cseppet sem nehezebb a fonásnál, viszont annál trükkösebb ez a dús frizura, mely elegáns alkalomra és szimpla hétköznapokon is tökéletes választás lehet. Felturbózza a haj volumenét, és feldobja a megjelenést.

hirdetés

Ezt a frizurát azokra a napokra találták ki, amikor a hosszú tincsek egyszer csak elengedik magukat, sértődötten összeesnek, és minden előzetes figyelmeztetés nélkül, makacsul rálapulnak a fejre. Ha úgy érzed, semmit sem tudsz kezdeni a hajaddal, annyira nincs tartása, ezzel a hajkészítési móddal bármikor csalhatsz.

Dús frizura, kis trükkel: így tűzd fel a hajad, hogy többnek tűnjön!

Első ránézésre fonásnak néz ki, de nem az: bár keresztezik egymást a tincsek, inkább csavarni és megtűzni kell a szálakat. Csatolj hátra egy vastagabb fürtöt középről, a homlokodtól.

 

Majd kezdd el oldalról felvenni a hajtincseket, jól csavard meg őket, azután húzd szét a szálakat, hogy a frizura laza hatást keltsen. Minden megtekert tincset rögzíts hullámcsattal, úgyis elfedi majd a következő hajcsavarás. A végét szabadon hagyhatod, befonhatod, vagy a videón látható módon feltűzheted. Használj kímélő formulájú hajlakkot, hogy a hurkok ne essenek össze. A végeredmény elképesztő, mintha extra dús hajzuhatagból készült volna a frizura!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés