Dua Lipa az elmúlt évek legsikeresebb énekesnője, akinek New Rules című dalát lefogadom, hogy sokan kívülről fújják. A 24 éves csajszi a sikerrel együtt nagyszabású stílusikon is lett, bár egyvalami állandónak bizonyult nála. A hajszíne.

Dua Lipa új hajszíne határozottan nem rossz

Dua, a barna és a fekete színt váltogatta, de tavaly óta nem sok változás történt a hajával. Ekkor vágatott egy szexi bob frizurát, ami után a legnagyobb szenzáció a szeptemberi párizsi divathétre kreált vagány frufrus haja volt. Már ez sem állt túl rosszul neki, de nem kellett sokat várni, hogy újabb szenzációnak adjon alapot.

A frufru eltűnt, a hajszín viszont megváltozott. Egy meleg, rose gold-os árnyalatra váltott, amivel nem kis meglepetést okozott a rajongóinak. A nagy változást az Instán tette közzé, ahol azt írta „Egy új korszak! Köszönöm a türelmeteket. Hamarosan találkozunk”. Persze azóta mindenki őrült találgatásba kezdett, hogy vajon egy új album van készülőben? Hamarosan biztos megtudjuk..

Dua fodrásza Nicola Clarke egyébként azt nyilatkozta, hogy nyolc órán keresztül keverte a színt, azért hogy a lehető legtökéletesebb árnyalatot hozza létre. Úgy tűnik ez sikerült is, bár az egész haját nem színezték be. Kicsit retrósan, a haja alsó részét sötéten hagyták.

Az biztos, hogy a szőke tincsek még jobban megfiatalították az énekesnőt, mint amennyire amúgy is az, és nagyon jól áll neki ez a szín. Bár kissé furcsa még a mindig sötét loknik után, igaz teljesen nem kellett elbúcsúznunk tőlük. Ti mit gondoltok az új hajszínről?

Képek: Getty Images/Raymond Hall, Gotham, Pablo Cuadra.

  • Megosztás:
hirdetés