Majdnem húsz évvel ezelőtt mindenki ilyen fodros hajgumit tett a hajába, akinek elég hosszúak voltak a tincsei hozzá. A blogger megfejtette, hogy érvényesülhet a frizurában, a mai divatot követve.

A kilencvenes években, sőt, még a kétezres évek elején is, a színes, puha anyagból készült, fodros hajgumik nemcsak a fiatal lányokat tartották őrült lázban. Szinte mindenki beépítette a frizurájába, aki össze tudta fogni a haját, de az akkor népszerűnek számító hajstílusok ma már nem igazán állják meg a helyüket a divatban.

A fejtetőre biggyesztett, magasra tupírozott, dauerolt lófarok mai szemmel nézve kissé már viccesnek tűnik, de ez nem azt jelenti, hogy a fodros hajguminak végleg befellegzett. Két évvel ezelőtt már a kifutókon és a divatfotókon is újra visszaköszönt, és, amíg a kilencvenes évek hangulatát éltetik a trendek, lesz létjogosultsága a frizuradivatban.

Kayley Melissa megfejtette, hogyan illeszthető be a vastag hajgumi a mindennapos hajviseletekbe úgy, hogy igazán menő legyen az összkép. Érdemes a ruha színéhez és stílusához passzítani ezt a retró kiegészítőt, mely sportos, romantikus, illetve nőies elgondolásban egyaránt izgalmassá teheti a megjelenést. Szuper tippekre tehetsz szert a videóból!

Kiemelt kép: Rodrigo Varela/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés