Hailey Baldwin a barna hajszínt is kipróbálta az Interview Magazine kedvéért, melynek őszi divatanyagában az eklektikus stílusvariációk, illetve a legmenőbb retró frizurák egyaránt fókuszba kerülnek.

A félhosszú frizurák elképesztően divatosak lesznek ősszel, de nemcsak a bob fazonok körül forognak a trendek.

Sokan attól tartanak, hogy ismét előbújhat a múltból a rettegett Bundesliga-haj, mely a nyolcvanas években hódított, de valójában a tépett shag frizura frufrus változatairól van szó, melyek sokkal menőbb tálalással kerülnek be idén az őszi divatba.

A legcsajosabb retró frizurák, Hailey Baldwin tolmácsolásában

Az Interview Magazine az eklektikus cool girl stílust boncolgatja remek kis összeállításában, melyben nemcsak a hanyagul összeválogatott farmer és bőr ruhadarabok, hanem a retró frizurák is hangsúlyt kapnak.

Milyen egy cool girl sérója? Leginkább természetes, texturált hatású és tépett fazon, esetleg tompán vágott, vagy rétegelt bob. A bodor aljú, hetvenes-nyolcvanas évekre jellemző sátorfazonú bubifrizura is terítékre kerül, éppúgy, mint hajszínek közül a kopott szőke, valamint a sötétbarna.

 

Collier Schorr képein Hailey Baldwin más-más hajviseletben mutatkozik, miközben a stylist, Mel Ottenberg által összeválogatott eklektikus stílusú szetteket viseli. Az őszi divat legnépszerűbb retró frizurái farmerral, bőrszerkóval, és sportos öltözékkel is jól mutatnak.

Kiemelt kép: JP Yim/Getty Images.

Képgaléria képei: Collier Schorr/Interview Magazine.

  • Megosztás:
hirdetés