A bob frizura igazán nőies, amire könnyű rábólintani. Ám, ha még nem szeretnél megválni a hosszú tincseidtől, vagy csupán egy alkalom erejéig próbálnád ki a rövidebb fazont, akkor ez a trükk neked szól! Egyszerűen, olló nélkül változtathatsz a hajviseleteden.

hirdetés

A bob frizurák nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen sikkesek, könnyen kezelhetőek, mégis nőiesek. Sokan ennek ellenére sem szeretnének megválni a hosszú hajzuhataguktól, mert attól félnek, hogy hamar megbánnák a döntést.

A hajvágás után évekig tart a növesztés, emiatt csak kevesen vállalják a rizikót, hiszen az elhibázott választást nem lehet csak úgy helyrehozni. Ám néha az ember lánya eljátszadozik a gondolattal, hogy milyen lenne akár csak egy napra is rövid hajkoronát viselni, következmények nélkül.

Bob frizura trükkösen, olló nélkül

Nos, ha nem akarsz megválni az évek óta növesztett hajadtól, ám mégis szeretnél változatosságot csempészni a megjelenésedbe, akkor készítsd el ezt a trükkös frizurát.  Bár elsőre bonyolultnak tűnhet, csupán hajsütővasra, hajcsatra és lakkra lesz hozzá szükséged.

Oldalt helyezd el a választékot, így szebb lesz a végeredmény. Ha dús, vastag szálú hajad van, akkor az alsóbb részekből készíthetsz fonatot, amit a tarkódra tűzhetsz – ne aggódj, nem fog látszani. Ezután göndörítsd be a hajad a videón látható módon, és minden tincset tűzz fel, ezzel elkerülöd, hogy a loknik megereszkedjenek. Ha ez elkészült, utána a csatok segítségével formázz marcell-hullámot, alaposan lakkozd be, majd legalább negyedórán át hagyd így.

Picit tupírozhatsz rajta, majd a hullámcsatok segítségével tűzd fel a hajvégeket. Lakkal rögzítheted a frizurádat, és ha szeretnéd, akkor Gatsby-stílusú fejdísszel teheted még teljesebbé a kinézeted.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés