Szélesebbnek tűnik az arc, ha az állkontúr V-vonala párnásabb a kelleténél, esetleg kissé megereszkedett. Ez az egyszerű, otthon is elvégezhető koreai masszázs feszesebbé teszi a bőrt, ezáltal arckeskenyítő hatással bír.

hirdetés

Bár a toka látványosabb problémát jelent, nem csak az áll alatt rakódhat le zsírréteg. Ha az állkapocs körüli izmok nem elég erősek, és a kötőszövetek fellazulnak, az arc alsó V-vonala veszíthet feszességéből, emiatt a bőr alatti zsírréteg is lejjebb kerülhet. Ettől szélesebbnek, kerekebbnek tűnik az arc, és elveszítheti kontúrjait.

Az arcformáló koreai masszázstechnikákkal drága kezelések nélkül javíthatsz a V-vonal feszességén. Igaz, nem hoznak egyből látványos eredményt, de ha rendszeresen alkalmazod őket, az állkapocs környékén rugalmasabb és feszesebb lesz a bőr, így határozottabb kontúrt kap az arc.

Koreai masszázs otthon: így végezd az arckeskenyítő stimulációt

Ez a koreai masszázs láthatóbbá teszi az állkapocs V-vonalát, ezáltal karcsúsítja az arcformát. Feszesítő olajokkal végezve még eredményesebb, hiszen a vérkeringés felpezsdítésével, a bőr sokkal könnyebben befogadja a hatóanyagokat. A videó készítője édes mandulaolajat használ, de bármilyen más olaj megfelel a célra, ami jó a bőrtípusodnak és hatékonyan kezeli a megereszkedéseket.

 

Tisztítsd meg alaposan az arcod, a nyakad és a dekoltázsod, és fogd össze a hajad, hogy ne legyen útban. A fül mögött, a hajvonal alatt kezdd el a masszázst, és haladj felfelé a fejbőrödön, a videóban látható módon. Mindkét oldalon ismételd meg a mozdulatokat kilencszer. Az állkapocs alatti, és a nyaki izmok stimulálását simító mozdulatokkal végezd.

Amikor az állvonal mentén masszírozod a bőrt, a nyirokkeringés fokozottabb ütemre kapcsol, ami szintén hozzájárul a bőr feszesítéséhez. Végezd el mindennap a masszázst, és hat hét után egyre látványosabb lesz az eredmény!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés