A 25 éves színésznő, Lucy Boynton számára a Bohém rapszódia című életrajzi film hozta meg a világhírnevet, de nemcsak az alakításaira, hanem a stílusára és a sminkjére is érdemes odafigyelni.

A Queen rockegyüttes történetét feldolgozó Bohém rapszódiában Freddie Mercury szerelmét, Mary Austin-t alakította a gyönyörű Lucy Boynton. Azóta nemcsak szerepeire, hanem stílusára is felfigyelt a világ, hiszen a színésznő roppant izgalmasan és nőiesen öltözködik, ugyanakkor a retró sminktrendeket sem veti meg.

Szeptembertől a Netflix új vígjátéksorozatában, a The Politician-ben láthatjuk őt újra, olyan színésznők oldalán, mint Gwyneth Paltrow, és Jessica Lange. Ám addig is elleshetünk tőle egy nagyszerű sminkújdonságot, amit a londoni sminkmester, Jo Baker álmodott meg a szőke szépségnek.

Lucy Boynton ütős cicasminkje mindent visz

A színésznő porcelánszínű bőréhez és babaszerű vonásaihoz jól passzolnak a hűvös hatású, hatvanas éveket idéző sminkek. Sminkese ezt a vonalat erősítette a tussal meghúzott cicaszem újragondolásával, amit akár fecskefarkú szemsminknek is nevezhetnénk.

Jo Baker a hatvanas évekből merített inspirációt, ha tippelnünk kéne, akkor Twiggy sminkstílusa is erősen hatással lehetett rá, hiszen már korábban is előfordult, hogy Lucy Boynton a híres modell kedvenc szemfestési technikáját népszerűsítette.

A sminkes Galactic Kitty Wings-nek nevezte el legutóbbi alkotását, melyben a jeges, ezüstös fémszínek, és a fekete kontúrok dominálnak. A negatív tér alkalmazását profin oldotta meg, abszolút nincs hiányérzetünk, ha ránézünk. A retró hangulatot azzal fokozta, hogy kissé eltúlozta a szempillaspirál rétegeit, majd szálanként szétválasztotta a pillákat.

A feltűnő cicaszem mágnesként vonzza a tekintetet, és csodás harmóniát teremt a színésznő hamvas arcbőrével, hirtelenszőke, divatos frizurájával, valamint az öltözékének színeivel. Szerintünk Lucy Boynton jó eséllyel lehet a jövő év egyik meghatározó stílusikonja.

Kiemelt kép: Anna Webber/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés