Egy jó frizura mindenkinek mást jelent. Van, aki a reggeli rutin leegyszerűsítését várja tőle, és olyan is akad, aki nőiesebb kisugárzást, illetve önbizalmat remél az új hajfazontól. Szerencsére az őszi frizuradivat olyan sokrétű, hogy rengeteg inspirációval szolgál.

A szezonváltás szinte vonzza magával a frizuraváltás gondolatát, így sokan kedvet kapnak ilyenkor arra, hogy egy egészen új fazont próbáljanak ki. Bár az alap hajhossz meghatározza, hogy mit lehet belőle remekelni, a lehetőségek tárháza szinte így is kimeríthetetlen, hiszen a legtrendibb hajstílusok sokféle variációban kerültek be a divatba.

7 divatos frizura őszre, rövidtől a hosszúig

Még mindig a bob fazon az extra favorit, melynek a pixie, a rétegelt, a long és a blunt változata egyaránt felkerült a 2019-es kedvencek listájára. A hosszú haj ősszel és télen inkább fokozatosan vágott, ami jó hírt jelent azoknak, akiknek vékony szálú a haja, hiszen ez a frizura felturbózza a volumenét. Ráadásul a kusza rétegek a sapkaszezonban úgyszintén előnyt jelentenek majd, hiszen a különböző hosszúságú tincsek könnyebben kezelhetőek, és nem lapulnak le a fejfedő alatt.

A retró trendekkel kapott szárnyra ez a nőies hosszú fazon, mely nem a jólfésültségről szól. Ha a lágy rétegeket kifelé szárítod be, szélfútta hatást nyersz, mely a hetvenes években is divatos volt. A lépcsőzetes hosszú frizura frufrus változata a francia nők kedvence volt a hatvanas években, és nem véletlenül, hiszen roppant nőiesek.

 

A rövid hajak egyeduralkodója még mindig a pixie, ám annyiféle változata van, hogy egyszerűen kimeríthetetlen. A frufrus rövid frizurák előnyt szereztek maguknak, és a pixie bob is egyre népszerűbb a szezonban. Válaszd ki, melyik illik hozzád!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés