A sapkaszezon előnye, hogy nem kell túlbonyolítani a hajkészítést, ám amint megérkezik a jó idő, és feleslegessé válik a fejfedő, ismét beüt a dilemma, a változatos hajviselet megoldását illetően. Ám nem muszáj több ideig vesztegelni a tükör előtt, hiszen létezik olyan egyperces megoldás, amivel különleges lesz a frizura, és még a tavaszi hangulathoz is remekül passzol majd az eredmény.

hirdetés

Nem kell órákig vesződni a tincsekkel reggelente, egészen egyedi frizurákat lehet összedobni pillanatok alatt, csupán egy kevés gyakorlással. A videóban négy különleges fazont mutat be a vlogger, ami kifejezetten passzol a tavaszi, könnyed életérzéshez. Nem kell hozzá mesterfodrásznak lenni, hogy magadnak is elkészítsd, egy kis tekergetés, egyszerű fonás és néhány apró mozdulat az egész.

 

Ezek az egyperces frizurák bármilyen alkalomra tökéletesek, elegáns szettek mellett épp olyan jól mutatnak, mint lazább szerelésekkel kombinálva. Amilyen egyszerűek, legalább annyira nőiesek, így garantáltan mindenki elcsodálkozik majd, ha elárulod, csupán pár pillanat alatt dobtad össze a hajkoronád. Hatalmas előnyük továbbá, hogy teljesen eltakarják a már zsírosodó töveket, így még az sem okoz problémát, ha nem marad idő a frissítő hajmosásra.

4 nőies, egyperces frizura, amit könnyű elkészíteni, mégis különleges

Sokszor első ránézésre bonyolultnak tűnhet egy frizura, ám nem mindig rejlik összetett lépéssorozat a tökéletes eredmény mögött. Egy kis gyakorlással bárki el tudja készíteni a különleges hajviseleteket is, akár egyetlen perc alatt. Egy csinos kis konty tökéletesen passzol az elegáns szettekhez, egy kétrészes, blézeres összeállítás mellett különösen jól mutat. Lazábbra hagyva, akár lezserebb összeállítások mellett is ütősen hat.

A féloldalas, aszimmetrikus fazonok játékosságot visznek a megjelenésbe, miközben mégis visszafogottak és nőiesek. Lehet fonni, lehet csavargatni a tincseket, mindenképp csodás hatást eredményez.

Nem feltétlenül kell a teljes hajkoronát összefogni, a félig kiengedett haj egyébként is divatos. Így pár tincs lazán lehullhat a vállakra, ettől kissé könnyed és igazán tavaszi lesz a megjelenés. A szabad szálakba érdemes egy kis hullámot vinni, ezt akár éjszaka, mindenféle káros hőhatás nélkül meg lehet tenni, így az egyperces trükk valóban egyperces marad.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés