Az őszi hajszíndivat minden évben sok izgalmas árnyalattal kecsegtet, ám idén még a megszokottnál is különlegesebbre sikeredett a felhozatal. Számos lélegzetelállító tónus kapott helyet a palettán, így biztosan találsz a bőrtónusodhoz passzoló verziót. Mutatjuk a kedvenceinket!

hirdetés

Szezonváltáskor sok nő változtatja meg a hajszínét. A tervezők az év elején sok izgalmas frizurát vonultattak fel a kifutókon, augusztus végére, szeptember elejére pedig már szépen látszik, hogy mely tónusok fogják uralni a következő szezont. Bár nincs új a nap alatt, van pár izgalmas árnyalat, amit megéri kipróbálni. A szőkétől a vörösig minden megtalálható a repertoárban, a meleg tónusok pedig elképesztően nőiessé varázsolják az összképet.

Izgalmas és változatos az őszi hajszíndivat

A hajszíndivat az őszi szezonban főként a meleg árnyalatok körül forog. Sok barnával, vörössel találkozhatunk, a hideg szőkék helyett szintén a barnába, vörösbe hajló verziók hódítanak. Ez nem újdonság, az őszi-téli hónapokban évek óta a melegebb, természetesebbnek ható tónusok kerülnek elő.

Nutella

Az ínycsiklandó elnevezés egy különleges barna árnyalatot takar. A nutella esetében a barna pigmentek között megtalálható pár vöröses, ami lággyá, elképesztően látványossá varázsolja a megjelenést. A hajszínt Anne Hathaway már tesztelte, remekül passzolt fehér, hamvas bőrtónusához. Ha barnában gondolkodsz, ezzel a hajszín-variációval érdemes kísérletezni.

Búzaszőke

A szőke hajszín egyetlen szezonban sem hiányozhat a repertoárból, ősszel ennek is egy kifejezetten meleg árnyalata kerül elő. Már nyáron is a vöröses, barnás tónusokat tömörítő verziók hódítottak, ám most megérkezett a búzaszőke. Keverednek benne a szőke és a barna részletek, melyek tökéletes elegyet alkotnak és könnyed, tengerparti hangulatot teremtenek.

Aranyszőke

A meleg szőke árnyalatoknál maradva muszáj megemlíteni az aranyszőkét. A lágy tónusú tincsek még a világosabb bőrszínnel rendelkező hölgyek esetében is szóba jöhetnek, hiszen ez a verzió nem sápaszt, melegséget sugároz, ennek köszönhetően kifejezetten deríti az arcszínt. Sokszor az aranyszőkében túlsúlyban vannak a vöröses pigmentek, és inkább eperszőkére hajaz az eredmény.

Francia barna

A szezon legnagyobb sztárja egyértelműen a francia barna lesz, amit már Selena Gomez is kipróbált. A festés lényege, hogy a fodrász egy meleg barnát visz fel, majd jöhetnek a pár árnyalattal világosabb tincsek. Nem kell belőlük sok, a lényeg a természetes hatás elérése. Nem csoda, hogy a francia nők rajonganak ezért a hajszín-kombinációért.

Meleg vörös

A vörös változatai az év elején jelentek meg a felkapott árnyalatok között, a rezes hatású verzióktól pedig még ősszel sem kell elköszönni. A szezonban valósággal csúcsra pörög a rézvörös. A hajszínt számtalan híresség kipróbálta már.

Kéttónusú

A kéttónusú hajszínfestést a játékosabb, bevállalósabb hölgyeknek találták ki. A lényege, hogy két, egymástól teljesen eltérő, kontrasztos festék kerüljön fel, melyek kifejezetten merész, vagány összhatást garantálnak. Dua Lipa imádja a különleges trendet, már számos alkalommal kipróbálta ezt a festést.

 

Kiemelt kép: Lionel Hahn / Getty Images. 

Képek a cikkben: Daniele Venturelli, Lionel Hahn, Kate Green,  Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés